Avots – MMD 03/2010, 21.lpp, sadaļa "Spogulī": "23. februārī Valsts meža dienesta direktoram atlūgumu iesniedzis VMD Medību daļas vadītājs Jānis Baumanis. Šīs ziņas saņemšanas un žurnāla sagatavošanas brīdī MMD redakcijas rīcībā nav precīzas informācijas nedz par šāda soļa motīviem, nedz arī par kandidātiem uz atbrīvojušos posteni."
Motīvi ļoti ticami ir kādā saistībā ar "apliecību pirkšanu"...bet vispār - ļoti žēl, jo, lai arī ne viss vienmēr ir bijis izcili, tomēr Baumaņa kungs ir bijusi viena no sakarīgākajām amatpersonām. Cerams, vietā netiks ielikts kāds dažādu ekstrēmu ideju apoloģēts. Vai vēl ļaunāk - nemednieks. Kaut gan dzirdēts ir viss kas, it kā pat kandidatūra esot un tā kandidatūra nav mednieks...
Latvijā jau nav modē, vai pat aizliegts nozari vadīt profesionālam speciālistam, vai dziļi ieinteresētam cilvēkam attiecīgajā lietā vai nozarē. Ieinteresēts- te es domāju šī vārda labākajā nozīmē, bez likšanas pēdiņās. Vai tad mazums pretēju piemēru- sākot no pašas AUGŠAS? Rakstītais te neattiecas uz Baumaņa k-gu, bet uz nākošo kandidātu.
Sen gaidiju to mirkli!!
Istenībā normāls čalis bija!
Es tik isaku savu viedokli!!
es domaaju ka neko nepareizu vins nav dariijis!
PS. taas ir tikai manas domas!