Neko jēdzīgu neatradu sadaļā optikas.
Lūdzu pastāstiet tie mednieki kuriem ir kalibrs 30-06, un kuriem tur optika uz šī kalibra.
Iegādājos karabīni tikka t3 ar kalibru 30-06.
Gribu zināt kādu optiku varētu iegādāties līdz 500ls, kura turētu uz šī kalibra.
Vēlētos ar sarkano punktu.
PALDIES
Shirstone Gold 4-12x58 ar SG3 krustu .30-06 Spr. kalibru tur, pa turpat pieci gadi neko pārregulēt nav nācies. Liela nozīme ir arī kronšteiniem, ņem tikai tērauda un ja sanāk, vēlams ātros.
Agri,ja Tu gribi ar šo pašu opt.iet arī dzinējmed-s,tad pirmo ciparu tomēr vajadzētu mazāku.Ja ne,tad es atvainojos par" galvas jaukšanu."
Slēpts
20.03.2010. 08:32
Es kronšteinus paņēmu tikkas, sako oriģinālos tērauda ar plastmasas ieliekamiem riņķiem!
Varbūt pasteidzos ar kronšteiniem, man ir vidējā izmēra, un man liekas ka vairāk nevarēs uzlikt 4-12x58, bet 50 varēs.
...širstone gold 4-12x58 ir ļoti ok,it īpaši par attiecīgo cenu. pašlaik tepat foruma sludinājumos vienu tādu tirgo Jānis Ģirnis. pašam arī viena tāda ir . pāris gadus "dzīvojās " uz Sako75 kal.30-06,tagad ir pārlikta uz Tikku. kronšteini ir vidējie h=36mm,pēs sako mēriem. ja vajag ,augstos,varam samainīt,raksti uz profilu. vēl no optikām varu ieteikt Meoptu ,cena gan būs bišku virs 5ciem simtiem,bet optika ir ļoti laba.mēģināšu pielikt bildi.
Slēpts
20.03.2010. 09:51
Jā man kronšteini tieši šitādi!
Nikon optikas ebay diezgan lētas, piemēram NIKON MONARCH GOLD 2.5-10X50 300ls nezinu vai normāla, bet cena laba.
...Nikons ir laba optika ,tikai,šaubos, vai par 300Ls būs ar ilumināciju. kā ir ar izgaismotu tēmekli,tā cipars apm.par 300euro augstāks.:). vēl jāskatās ,lai tas "bay's" ir no eiropas savienības valstīm ,citādi nodokļi un formalitātes visu cenas "avenīti" apēdīs!,:).
Lūdzu pastāstiet tie mednieki kuriem ir kalibrs 30-06, un kuriem tur optika uz šī kalibra.
Iegādājos karabīni tikka t3 ar kalibru 30-06.
Gribu zināt kādu optiku varētu iegādāties līdz 500ls, kura turētu uz šī kalibra.
Vēlētos ar sarkano punktu.
PALDIES
Varbūt pasteidzos ar kronšteiniem, man ir vidējā izmēra, un man liekas ka vairāk nevarēs uzlikt 4-12x58, bet 50 varēs.
Nikon optikas ebay diezgan lētas, piemēram NIKON MONARCH GOLD 2.5-10X50 300ls nezinu vai normāla, bet cena laba.