Iesakiet labako pneimatisko šauteni līdz 150 ls, protams tādu kurai nav vajadziga licenze tas ir laikam 12J jaudas.Pats jo vairak lasu jo grūtak saprast kas tiešam ir labs.Vajag lai diezgan preciza būtu,un nesabirtu jau pēc pus gada kā visas tās lētas ko uz tirgus tirgo.
Jautājums Sharp Innova īpašniekiem- vai esat izdomājuši, kā novērst visai dūšīgo sitienu pa ieroci ar pastobres gaisa sūkņa sviru, īpaši jau no 6-8 reizei? Ja tiek piekombinēts kāds amortizators,vienalga, kāda materiāla, tad kur un kā, lai man velosipēds nav no jauna jāizdomā:)
Slēpts
20.03.2010. 21:48
ir kas liek starpā švammi, dvieli. Provē kautko ielikt starpā.
rokaa vismaz esi tureejis?kas attiecaas uz sitienu pa pastobri tad labaakais ko esmu dzirdeelis ir no autotjuuninga dzekiem nopirkt divpuseejaa fiksaacijas lenta.vina ir pasliimeejosaa un sastaav no 2 dalaam.vajadziiga ar zamsveidiigo paarklaajumu.vinu piegriez lai paseetu peec platuma un ieliimee roktura iekspusee.
Sveiciens vīriem. Lūkojos pēc pneimatiskās pistoles (treniņiem un izklaidei), un pamazām manā prātā izkristalizējies, ka jāraugās uz CO2 gaisenēm, tostarp uzmanību piesaista Baikal 654 ar savu popularitāti un Crosman 2240.. Un radās pāris jautājumu. Kāpēc minētajiem modeļiem, pērkot jaunus, tik liela cenu starpība (Makārovs ap 100, Crosman 2240 - ap 60)? Kurš no tiem un ar ko ir veiksmīgāks? Varbūt ir kāds labs uzpumpējamo pišķiku modelis, un CO2 nebūt nav priekšrocība? Vai ir prāta darbs pirkt lietotu, un varbūt kādam no klātesošiem ir kas piedāvājams?
baikaals ir ar iisu stobru un vispaar domaats sausanai ar apalaam lodiiteem un 4,5 kalibraa.c-2240 ir ar kaartiigu,garu stobru un domaats sausanai ar normaalaam 5,5 mm lodeem.ar c-2240 var no 10-15 metriem vaarnu nokniebt,vinam pietiek gan speeka gan precizitaates lai traapiitu galvaa vai kaklaa bet ar baikaalu tikai var pepsa bundzinas saut no 5-8 metriem.
vispaar crosman firmai ir uzpumpeejamaa pistole-c-1377.taa ir veel niknaaka-siiki piestraadaajot ukraini dabuu aaraa 16-18 j lielu jaudu.ukrainaa jaudas ierobezojuma nav.kalibrs c-1377 ir 4,5 un vina domaata sausanai ar normaalaam gaisenu lodeem.cena-65-75 ls.
K;ada ir jusu pieredze .177Cal VS .22Cal mani interesē kura ir precīzāka uz 50 metriem nav vajadzīgs šaut cauri spaiņiem bet interesē tieši precezitāte starp šiem kalibriem dzaulus un ložu ātrumus es jau zinu bet gribu zināt tieši par pieredzi par precezitāti????????? Ir doma pirkt BSA XL Tactica vai arī BSA Supersport
Un radās pāris jautājumu. Kāpēc minētajiem modeļiem, pērkot jaunus, tik liela cenu starpība (Makārovs ap 100, Crosman 2240 - ap 60)?
Kurš no tiem un ar ko ir veiksmīgāks?
Varbūt ir kāds labs uzpumpējamo pišķiku modelis, un CO2 nebūt nav priekšrocība?
Vai ir prāta darbs pirkt lietotu, un varbūt kādam no klātesošiem ir kas piedāvājams?
Ir doma pirkt BSA XL Tactica vai arī BSA Supersport