Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
21.03.2010. 18:02
Briidinaajums par Beretta + Lija = reaala shaize!
Ja esi gatavs. ka stobri ies "katrs uz savu pusi", tad peerc Lijaa.
Izshaut, pat peerkot, Lija neljauj. Mainiit peec tam arii vari necereet.
Brauc uz Lietuvu, vai arii parunaa Zommeraa. Varbuut Zommeraa buus daargaak, bet vismaz bez piedziivojumiem.
p.s. Shis ir staasts no personiigas pieredzes.
Par tiem stobriem - nu, neesmu gan dzirdējis, ka kādai no Berettām ietu katrs uz savu pusi. Gatim gribēju jautāt - tas arī citiem noderētu! Kāda laide - regulējama vai parastā? Un vēl jautājums - ja sūta, vai var speciāli pēc mēriem koka detaļas izgatavot (nu, es ticu, ka priekš 682 kaut ko par daudz prasu)?
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
22.03.2010. 10:51
Rolands Melnacis: Personiigi maneejaa uz 35m starp stobriem ir kaadi 30-35cm.
Lodes visas iet faktiski vienaadi, kuchnostj gandriiz kaa karabiinei, var ar 32g monolitu faktiski lodi lodee shaut, bet tikai probleeminja, ka augsheejais stobrs pilniigi citaa vietaa shauj nekaa apaksheejais. (tiesa bliivums arii ideaals) :)))
Choku maninjas utt, nekaadu labumu faktiski nedod.
Par LIJU! Kad pirku pneimatisko pistoli Lijā pa 75 Ls tad prasīju vai ar to dzelzs bumbiņu alus pudeli var sašaut? Man tikai pateica, ka ātrums ir 125 m/s kas bija norādīts uz iepakojuma un droši, ka aleni šķaida! Teicu, ka gribu vismaz izmēģināt pirms pirkšanas-atbilde, ka tāda iespēja kategoriski izslēgta! Muļķis-ņēmu un nopirku, aizeju mājās ar jaunu baloniņu-tavu brīnumu alene kā neplīst tā neplīst! Nesu atpakaļ saku, ka neapmierina, lai maina pret jaudīgāku vai naudu atpakaļ, - uz ko man atbildēja pistole ir lietota un atpakaļ lietotas nepieņem!(Žēl, ka tad neiedomājos par patērētāju tiesību aizsardzības likumu)!
P.S. izdariet secinājumus paši par šo iestādi! Kaut esmu pats no Jelgavas munīciju braucu pirkt uz Dobeli, jo tur ir par kādiem 20-30% lētāka, un attieksme pret klientu pavisam cita!
Ja esi gatavs. ka stobri ies "katrs uz savu pusi", tad peerc Lijaa.
Izshaut, pat peerkot, Lija neljauj. Mainiit peec tam arii vari necereet.
Brauc uz Lietuvu, vai arii parunaa Zommeraa. Varbuut Zommeraa buus daargaak, bet vismaz bez piedziivojumiem.
p.s. Shis ir staasts no personiigas pieredzes.
Lodes visas iet faktiski vienaadi, kuchnostj gandriiz kaa karabiinei, var ar 32g monolitu faktiski lodi lodee shaut, bet tikai probleeminja, ka augsheejais stobrs pilniigi citaa vietaa shauj nekaa apaksheejais. (tiesa bliivums arii ideaals) :)))
Choku maninjas utt, nekaadu labumu faktiski nedod.
P.S. izdariet secinājumus paši par šo iestādi! Kaut esmu pats no Jelgavas munīciju braucu pirkt uz Dobeli, jo tur ir par kādiem 20-30% lētāka, un attieksme pret klientu pavisam cita!