Paziņa gados (77) ilgu laiku mokās ar bronhītu un meklē āpšu taukus pāris kg.Piedāvājumus var sūtīt uz adresi avarpo@tvnet.lv vai zvanīt mob.26825722. Dzīvoju Rīgā.
Nezinu kā ar šiem āpšu taukiem, bet lai nebūtu kā ar Baltkrievijā ražotiem bebru dziedzeru uzlējumu. Viens iegādājās, sāka lietot, un ar katru dienu nevis labāk kļuva, bet otrādi sliktāk, un ādas krāsa palika bālāka un bālāka. Vienreiz satiekot teicu ko tu tos baltkrievu sū.... dzer, jo nezini kas tur vēl iekšā ir, iedevu savu uzlējumu kur ir vienkārš šnabītis un bebru dziedzeri, pēc pāris nedēļām cits cilvēks, āda kā visiem sarkanīga, veselība uzlabojās.
Bet jau saku ka cerams ka tur ir īstie āpšu tauki :) jo paši ziniet kā tagad zāles ražo un ko tagad liek iekšā, kā saka liek iekšā visu, tikai ne to ko vajag :)
mēģināts nav zaudēts.
Es tagad neatradīšu, bet kaut kur jēkabpils rajonā dzīvo viena sieviete kas medās kopā ar vīru un vairākiem alu suņiem. tiem cik es atceros visu gadu varēja dabūt āpša taukus. Tikai teleofonu neatradīšu, jo pagājušajā gadā tie intensīvi pārdeva āpša taukus!!!! Pameklē cau Google.
Jā,aizdomīgi,ka firma var uzpirkt tik daudz āpšu,lai iztecinātos taukus, varētu pat pārdot uz ārzemēm.Lai gan redzot,kā krievu malenieki muciņām iegūst lašu ikrus,bet pašus lašus uzšķērstus pa upi............,āpsi gan tādos baros, kā lasi nārsta laikā,neredzēsi.
Man par pašu tauku iegūšanas tehnoloģiju ir aizdomas,jo, neba firma ļauj katram medniekam, uz savu galvu, brūzēties pa katliem un pannām.Ja nē,tad kādā veidā notiek šo dzīvnieku sagāde?Var jau būt,ka uzpērk un liek saldētavās.Nu,tas tā,negribu cilvēkus apvainot,cena arī pat ļoti simboliska.
Noteikti piedevu klāt vairāk kā pašu tauku. Tā izskatās ka viņiem tur āpšu fermas un tik kauj un taukus tecina.
Būs kā sviestā un margarīnā pilns ar palmu eļļu , bet skaitās dabīgs utt.
Kaut kā neticas , ka tai īsajā periodā kad oktobra beigas un novembrī , kad ir vislabākie tauki un zvērs nav aizgājis ziemas miegā ,tos tādos daudzumos nomedīt. Nu tas tā manas pērdomas.
Māri tikai aizmirsi piepilds ka vēl baro kā mājas cūkas visu apaļu gadu :) Tas ir lai treknāki būtu :)
Vienīgi tikai ka tā rūpnīca iepērk šos taukus, un tad laiž apgrozībā, tikai jautājums cik % ir to āpšu tauku tajā pudelītē!!! Jo apgādāt ar to visu lielo Krieviju un vēl eksportēt uz ārzemēm tad tiešām kādai āpšu fermai jābūt!!!!
ir dzirdēts ka klāt šiem āpšu taukiem liek lāča taukus ar it kā esot ļoti veselīgi, bet atkal cik to tur ir iekšā un cik ir papildus piedevu!!!
Bet katrs darās kā prot vai kā vēlas.
Bet jau saku ka cerams ka tur ir īstie āpšu tauki :) jo paši ziniet kā tagad zāles ražo un ko tagad liek iekšā, kā saka liek iekšā visu, tikai ne to ko vajag :)
mēģināts nav zaudēts.
Es tagad neatradīšu, bet kaut kur jēkabpils rajonā dzīvo viena sieviete kas medās kopā ar vīru un vairākiem alu suņiem. tiem cik es atceros visu gadu varēja dabūt āpša taukus. Tikai teleofonu neatradīšu, jo pagājušajā gadā tie intensīvi pārdeva āpša taukus!!!! Pameklē cau Google.
Būs kā sviestā un margarīnā pilns ar palmu eļļu , bet skaitās dabīgs utt.
Kaut kā neticas , ka tai īsajā periodā kad oktobra beigas un novembrī , kad ir vislabākie tauki un zvērs nav aizgājis ziemas miegā ,tos tādos daudzumos nomedīt. Nu tas tā manas pērdomas.
Vienīgi tikai ka tā rūpnīca iepērk šos taukus, un tad laiž apgrozībā, tikai jautājums cik % ir to āpšu tauku tajā pudelītē!!! Jo apgādāt ar to visu lielo Krieviju un vēl eksportēt uz ārzemēm tad tiešām kādai āpšu fermai jābūt!!!!
ir dzirdēts ka klāt šiem āpšu taukiem liek lāča taukus ar it kā esot ļoti veselīgi, bet atkal cik to tur ir iekšā un cik ir papildus piedevu!!!
Bet katrs darās kā prot vai kā vēlas.