Vai būsi dzirdējis sakāmo:"Raujas kā bebri ūdens palos".....-medījam,bet rekordu neviens nepiedāvā.
Slēpts
24.03.2010. 10:29
'To jau sauc par analfabētismu vai pat stulbumu! Bebru sāga - kā kādam doma - tā jauna foruma tēma!!! Par bebriem laikam ir visvairāk tēmas!!
Autor, piemēram, dažas rindiņas zemāk ir jau tēma.. http://medniekiem.lv/discussio...
Mārtiņ,kas Tu esi par skabargu pakaļā,ja neviens negribēs diskutēt tēma beigsies un viss,negribi piedalīties,nedari.
Slēpts
24.03.2010. 16:25
Dzintar, esmu pārliecināts, ka ne vienīgais tā domāju - par tēmu "cepšanu"! Tāpat arī nepiekritīšu tavam salīdzinājuma attiecībā par mani!?
Runa iet konkrēti par tām bebru tēmām!!! Kapēc man forumā katru trešo dienu jālasa(traucē) jauna sadaļa par bebriem! Atceries, ka internets ir globāla (TĀTAD PUBLISKA) vietne - tas nozīmē - būs tādi, kas "ceps" un būs tādi, kas komentēs!
Nekā personīga, bet runa jau iet par principu, proti, foruma koplietošana, lai maksimāls labums visiem!?
ps. pakaļa sāp vēl..?
pirms mēneša bija 1.atkusnis Gaujā bija vērojama aktivitāte ap Cēsīm, valmieru, gāju dažas dienas pēc atkušņa bija redzamas šļokas par kurām bebri pie tuvākiem kokiem bija bijuši pēc tam sekoja 2. atkusnis cerēju ko nomedīt... aktivitāte 0, pēc vēl 2 nedēļam atkal spītējot sērsnai pa nulleem, pat neredz vietas kur būtu līduši ārā noejot gar upi 3 km neviena vieta kur svaiga darbība krastā, PIRMS 4 DIENĀM, atradu 2 vietas kur avoti ietek upē izskatījas cerīgas pēc visām pazīmēm, svaigi grausti zariņi(kuri protams varēja būt nograusti nedēļu atpakaļ, bet gribējās domāt pagājušo nakt... :), rumpja sliedes kur teftelis līdis ārā un nomīņājis...), BET BEZ PANĀKUMIEM, KAUT REDZĒT...... VĒL PAR AGRU DOMĀJU ŠAJĀ WĪKENDĀ JĀBUT ŠTELLEI!!! ŠAUJIET GARĀM!
Autor, piemēram, dažas rindiņas zemāk ir jau tēma.. http://medniekiem.lv/discussio...
Runa iet konkrēti par tām bebru tēmām!!! Kapēc man forumā katru trešo dienu jālasa(traucē) jauna sadaļa par bebriem! Atceries, ka internets ir globāla (TĀTAD PUBLISKA) vietne - tas nozīmē - būs tādi, kas "ceps" un būs tādi, kas komentēs!
Nekā personīga, bet runa jau iet par principu, proti, foruma koplietošana, lai maksimāls labums visiem!?
ps. pakaļa sāp vēl..?