Šodien vārdadienu svin Emīlija, rītdien - Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - ebay.com

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 5 lietotāji. Komentāru skaits 6. Pēdējais viedoklis 29.03.2010. 13:53

andriano
andriano
Pēdējo reizi manīts 2011-07-04 18:21
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: gulbene
Aprīkojums: cz-550, toz-34
24.03.2010. 10:06
labdien, vai kaads ir suutijis optiku no ebay.com
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2012-01-31 12:57
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: pie dabas
Medību stāžs: 15
Aprīkojums: ...lielākais
Suņi: 2 kuces
Medību trofejas: 4
24.03.2010. 11:29
>Mārtiņš Putniņš
tu gan es killers - diskusiju killers, jo pēc tava standarta gājiena loģiski ka vairs neviens negrib komentēt. lai gan pa šo tēmu domāju interese ir liela un tavos linkos pēdējie komentāri ir no pērnā gada februāra. nedomāju ka kopš šā laika nekas nav mainījies, nevienam nav jauna pieredze vai arī neviens nav optiku pircis no ārzemēm. tāpēc uzskatu ka šoreiz nevietā iejaucies!
par optikām no ebaya.com - tas būs no USA sūtījums - tas nozīme: nodokļi, atmuitošana, stratēģiskā komisija, muitnieku expertīze utt. ja ņemsi no ebay.co.uk (ja būs anglijas vai eiropas sūtītājs) tad expres pasts tev pieved uz mājām da jebko, tik jāparaxtās par saņmšanu - vismaz man tā bija kautkad pagāšgad maijā ņēmu optiku ar 4-16 palielinājumu.
Slēpts
24.03.2010. 11:38
Voldiņ, kāds nu kuram ir tas uzskats. :D Kapēc tu domā, ka killers!? es "čelentāno" kungam ievietoju informāciju, lai viņš varētu palasīties par šo tēmu, kas bijis jau iepriekš (nebija pieminējis, ka kaut ko tādu būtu pats atradis). Turklāt no apstākļa, ka esmu pievienojis iepriekšējo diskusiju linkus nav jāizsecina, ka diskusija ir izbeigta! Tavs subjektīvais viedoklis, kuru, protams, vari (un vēlams) izteikt!
Protams, savu komentāru neattiecinu uz tēmu, piemēram, par bebriem..:D
Uģa
Pēdējo reizi manīts 2010-06-16 14:28
Lietotāja statuss: Vērotājs
24.03.2010. 11:39
Un kā ir ar pneimatiku ja pasūta no kāda iveikala(Polijas)?
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2019-12-08 18:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: MB Silvans
Atrašanās vieta: Rīgas raj.
Medību stāžs: 5
Aprīkojums: IZH58, Weatherby Vanguard 308, Walther G22
Medību trofejas: 1
29.03.2010. 13:53
Nu jā, es ar pirms kāda laika no ebay (honkonga) uzsūtīju optiku. 2.5-10x. Masenei varbūt derēs. Ja ne, ta gaisenei. Dabūju to stratēģisko licenci pa 5Ls iegādāties, tad vēl 10Ls muitas brokerim par deklarācijas pildīšanu... nekādi nodokļi nebija, jo zem 150eur. Rezultātā šodien dabūju:) Pēc visas papīru būšanas sajūta, ka esmu stratēģisko bumbvedēju ievedis:) Bet tagad ir skaidrs, ka sūtītājam jānorāda summa ap $50-100 un katrā ziņā nav jāraksta virsū nekas saistībā ar optic, kaut vai uzraksta, ka kaut kādi stiprinājumi u.t.t. tad ir reālāk, ka muita ar neko nepēta.