Man liekas ka tas ir apgreidots toz-99,krievi parasti neko jaunu neizdomā,protams izskats kičīgs,ergonomisks un parocīgs,bet katru ieroci ir jātīra un jāapkopj.Cik reizes izturēs to skrūvīšu izskrūvēšana un ieskrūvēšana plastmasā?Ja tā plinte ir pareizi tanī laidē iesēdināta un uz stobru nekas nespiež,domāju ka šauj tāpat kā toz-99.Paskaties toz mājaslapā,es tomēr pieturētos pie klasiskā varianta.
Ticamāk, ka walterīts tomēr labāks. Kaut gan ar' nav jau nekāds nopietnais verķis. :D Tikdaudz jaudas paņem pārlādēšanai, ka diez vai kartona kastei sit cauri ...
Tūlīt Zariņu Andris ievilks elpu, ielocīs pirkstus un noēdīs mani bez sāls. :D
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
27.03.2010. 08:21
"Izstradajums" izskatas interesants, atskiriba no Walther plasa kalibru izvele (G22 ir tikai un vienigi 22lr kalibra), veseli triji-22lr, 22wmr un 17hmr... BET.. vienigais kas mulsina un satrauc ir razotajvalsts, jo ka liecina pieredze ar kvalitates pastavigumu saja valsti viss nav tik rozaini ka gribetos :))) Tad grutas pirmdienas, tad garie svetki, tad atkal metala partija no Ukrainas piegadata ar akmenoglu piejaukumu :))))
Bet visa visuma, ja apzinas katra ieroca iespejas un nemegina ar 22lr saut dinozaurus :)) jebkurs pusautomats sagadas savam ipasniekam savus prieka mirklus :))))
Jāni, šitā izsprukt ir reāla un reta veiksme :D
Bay the way - kādam kaut kur (Rīgā) nemētājas "Ļeņina kopotie raksti" vai PSKP memuāru sējumi? Radās ideja pamēģināt, cik reāli dabā p/a paņem no .22lr jaudas, salīdzinot kloķeni (Savage) un p/a (walter g22), šaujot ar viena veida (subsonic, HV, SV) munīciju 5 šāvienu sēriju, vienādā attālumā, ja būs daudzi sējumi, varēs pamēģināt uz 30, 50, 80 un 100m, bildes šeit noteikti tiktu ieliktas, tā kā - vai kāds grib ziedot PSRS propagandas materiālus cēlam mērķim? :)
Nevajag pat tik "nopietnus" rakstu sējumus, ar dažām biezajām telefongrāmatām pilnīgi pietiek. Tikai vēlams viņas kārtīgi izmērcēt ūdenī, tad vairāk līdzināsies gaļas blīvumam, būs tā bilde būs reālāka. :)
Tūlīt Zariņu Andris ievilks elpu, ielocīs pirkstus un noēdīs mani bez sāls. :D
Bet visa visuma, ja apzinas katra ieroca iespejas un nemegina ar 22lr saut dinozaurus :)) jebkurs pusautomats sagadas savam ipasniekam savus prieka mirklus :))))
Bay the way - kādam kaut kur (Rīgā) nemētājas "Ļeņina kopotie raksti" vai PSKP memuāru sējumi? Radās ideja pamēģināt, cik reāli dabā p/a paņem no .22lr jaudas, salīdzinot kloķeni (Savage) un p/a (walter g22), šaujot ar viena veida (subsonic, HV, SV) munīciju 5 šāvienu sēriju, vienādā attālumā, ja būs daudzi sējumi, varēs pamēģināt uz 30, 50, 80 un 100m, bildes šeit noteikti tiktu ieliktas, tā kā - vai kāds grib ziedot PSRS propagandas materiālus cēlam mērķim? :)