Šodien vārdadienu svin Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna, rītdien - Emīlija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - mūsu mīļais žurnāls MMD

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 12 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 17.01.2010. 19:31
Ar medībām saistītās tēmasLiteratūra

Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
11.03.2008. 22:45
mans joprojām labākais un mīļākais žurnāls ir MMD.bet par marta numuru esmu šokā, un ne jau par savu bildi,ko atradu žurnālā.par to paldies,jūtos pagodināts,un pievienotā tēma arī OK. bet kopumā...,es saprotu,ka lielam kaķim vajagaa daudz vietas,bet,DIDZI, tā darīt nedrīkst. es burkšķu,viņš burkšķ,mēs šodien HUBERTĀ satikušies visi burkšķējām.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2019-03-03 23:21
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
11.03.2008. 23:05
manuprāt prātīgāk būtu bijis izveidot rakstu sēriju par lūšiem un publicēt to visa gada garumā nevis aizpildīt visu žurnālu ar diezgan pašķidru no zinātniskās literatūras paņemtu materiālu..., ja nu vienīgais tie grūtie laiki pienākuši, kad izsmelts viss radošais potenciāls un nav vairs Latvijā par ko rakstīt...
varbūt jāizveido šeit foruma tēma "par ko gribam lasīt MMD"?
kādas idejas?
Aivars
Aivars
11.03.2008. 23:28
īstenībā šo tēmu biju iecerējis kā kopēju,jo prognozējami trīs galvenie komentāru virzieni:atzinības un slavas vārdi,bargā kritika,priekšlikumi un ieteikumi. un tas viss kopā par MMD.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-05-15 15:31
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Blaser R93
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 6
11.03.2008. 23:54
Nu man ari ir ta ka neemu sajusma par pedejo zurnala numuru. Ideli butu bijis ja to info ar un ap vienu konkretu dzivnieku izdotu papildizdevuma. Tad varetu vinu nolikt pie medibu gramatam un vins butu vairak izzinos. A to kur atceresies pec vairakiem gadiem kur zurnala numura bija raksts par lusi. Informacija interesanta un pamacosa, bet ...
Ja diemzel sogad pa ilgiem gadiem diemzel neesmu mmd abonents, "paldies" latvijas pastam. Jo lidz februarim nebiju sanemis nevienu zurnalu un rekinu par vinu. ta ka ta visa ineta pasutisana cukam. zel.
Aivars
Aivars
12.03.2008. 00:05
ja šai tēmai esmu pieķēries, tad uzrakstīšu vēl par reklāmām MMD. man galīgi nav iebildumu pret reklāmu skaitu,lielumu,noformējumu,utt.bet man ir nopietni iebildumi pret reklamēto preču patieso kvalitāti. sanāk tā,ka man reizēm galīgo mēslu iesaka(reklamē)mans čoms,mans sens paziņa MMD.tā ir manas labticības un uzticības neīsti korekta izmantošana.labā žurnālā vajag reklamēt labas lietas .drīzāk savu reizi atteikties no šaubīgu produktu un firmu reklāmas.normāli čomi taču necenšās viens otram kaut ko iesmērēt.
Ritvars
Ritvars
Pēdējo reizi manīts 2008-10-13 07:39
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
12.03.2008. 00:13
Gada sākumā kalendārs lai žurnāls izskatītos biezāks. Tagad kaķi. Intervija ar milicijas kungu nav slikta(protams ka tas mums jāzin), bet kāpēc pēdējā lapā? Daudzi, es domāju, pat tik tālu netika! Ieraugot tikai kaķus un lenteņus tālāk pat negribas skatīties! Vaitad likumu zināšana šobrīd nav svarīgāka par skaistajiem tārpiem? Reklāmas arī vairs nav jālasa, tagad pilni meži ar dzīvajām jahti jaht reklāmām.
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
12.03.2008. 09:28
A Jūs kāds lasat redaktora sleju arī??? Tur takš ir aprakstīts, kas un kāpēc!
A par reklāmām!
Nu... bez reklāmām nevar, a izčekot, kas ir laba un kas ir slikta lieta - žurnāls nevar!
Jurčiks
Jurčiks
Pēdējo reizi manīts 2010-01-18 08:15
12.03.2008. 09:50
Preses likums - žurnāls vai avīze NEKAD neatbild par reklāmas saturu! NEKAD!
Mareks
Pēdējo reizi manīts 2020-12-09 14:18
Medību trofejas: 1
12.03.2008. 10:04
Manuprāt MMD pērkam aiz tā ka LV nav jau citu izevumu. Tad nu skaidrs, ka redakcija neiespringst uz kaut cik sakarīgu un saistošu saturu. Par rakstiem - vai tad grūti ir kaut vai Paanalizēt kaimiņu krievu žurnālus "Master Ruzjo, Oxota, Oxota & Ribalka???
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2018-06-15 16:54
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: LV
Medību stāžs: 20
Aprīkojums: Ir
Suņi: Nav
Medību trofejas: 3
12.03.2008. 10:06
a man tiesam patika - vareja visu vienkopus izlasit! Pa gadu ja izmetatu, tad noteikti kaut ko izlaistu - a ta viss pie vietas! Iespejams, ka butu feinak, ja butu pielikuma veida, bet tas izdevejam maksa krietnu naudinu....