Nu vecīt saturies tūlīt tevi baigi nories, ka šī tēma jau ir izmalta krustu šķērsu un jāskatās iepriekšējās lapas par šo tēmu. No savas ne visai lielās pieredzes varu teikt ka lode laikam vislabāk un tad ja vajag no otrā stobra var uzmest ar renkām ,ja baigi aktīvi vēl spirinās un attālums ļauj, bet ar gludo jau no liela attāluma tāpat nešausi. Ja pats būtu klausījis savam padomam tad vakar divu bebru vietā dabūtu 3 jo pirmajam uzmetu ar renkām un biju pārliecināts ka bebrs ir mans, bet kamēr gāju klāt šis atžilba un prom bija. Pārējie divi ar lodi un abi somā.
Āda un gaļa pēc tāda gludā lodes trāpījuma arī izmantojama ir? Protams, es jau zinu, ka daudzi te ir snaiperi, kas ar glodā lodi liek bebram galvā tā vien, tomēr - kā ir ar produkciju?
Slēpts
04.04.2010. 07:56
Es bebrus baroju ar 6mm renkuļiem konteinerā!Pagaidām ja ir trāpīts tad arī ir palicis uz vietas.
ar renkuliem bebru slicinasana macaties saut ar lodem, ir bijis dabuj bebru un ieaugusi renkuli.Manas domas jaunam medniekam jasauj ar lodem nevis ar skrotim.
Uģi,ieliec bebram ar eksponsīvo lodi un netrāpi kā vajag galvā,bet kkur kaklā neskarot mugurkaulu,tas bebrs uzsitiis buus prom un zem uudens,ielīdīs alā,a tu domāsi-netrāpīji un tas bebrs nobeigsies!
Es piemēram nesauju bebrus tālāk par 25 m un es šuju ar 6,2 mm magnumu un krīt perfekti!