Informācijai - izstādē "Medības 2010" Ķīpsalas izstāžu zālē šogad no 15.-18. aprīlim piedalīsies arī daudziem latviešu medniekiem (MMD Kausu dalībniekiem un žurnāla lasītājiem) jau pazīstamais beļģu ieročmeistars Jozefs Lebruns. Cik nu zināms, šoreiz līdzvedamo ieroču būs gana daudz - ja ir interese "piemest tos pie pleca", noskatīt sev piemērotāko vai vienkārši aprunāties par ieročbūves, ieroču kopšanas utt. knifiem ar īstu meistaru, nenokavējiet! P.S. Ar Jozefu var papļāpāt arī par medībām tālās zemēs, jo viņš piedalās dažādu medībtūru organizēšanā un galu galā - viņš ir vienkārši interesants sarunu biedrs par dažādām ar medībām un ieročiem saistītām tēmām. Protams, labākā valoda - franču, bet gana labi var saprasties arī angļu, čehu un krievu valodā...
Aprīkojums: iž-26, toz-34, ATA arms , Browning Bar (30-06), CZ 22lr
Suņi: Laika(krievu-eiropas)
Medību trofejas: 5
14.04.2010. 17:13
skatos, ka arvien vairāk latviešu valodas skolotāji kļūst par medniekiem:D:D:D vai tad galvenais nav saprast vienam otru, ja galīgi greizi, tad var palabot, nevis par katru burtu uztraukties;) P.S. Normund, Tev nav atstarpes aiz komata:D
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
14.04.2010. 17:22
Jauks Onkulis :)))) Es laikam biju pirmais no Latvijas kam ar vinu izdevas iepazities. Izstade Belgija mes ar Mari Liopu sastapam sito dabas bernu :))) Mes vinam iedevam iesauku DZUMANDZI :)))) Ierocu meisters jau n-tajas paaudzes, vins radija foto kur viens no vina senciem stav kopa ar Levu Tolstoju pie savas pulvera rupnicas Krievija. Staigajosa vesture un enciklopedija viena persona. Tas vina coms kas nodarbojas ar medibu turismu ari ir viens pilnigi traks vecis, dod dievs mums visiem tadu fizisko formu septindesmit gados. Ja satiksiet noteikti paplapajiet! Nenozelosiet!!!!
Slēpts
14.04.2010. 19:04
Mārtiņ,neesi slinks un iemācies rakstīt!!!
Tas, ka kāds burts ir ātrumā greizi uzrakstīts, nenozīmē, ka rakstīt nemāku! ps. Normund, nomaini bildi..;) Sunim - suņa dzīve!? Piedošanu par nobīdi no tēmas..
Atvainojos cienījamajiem medniekiem par tēmas mainīšanu,bet es tomēr nepiekrītu Mārtiņam par ātrumā greizi uzrakstīta vārda LATVUJA lietošanu.Ja reiz kļūdījies tad esi tik drošs un atvainojies.Kas attiecas uz mani,es savu bildi netaisos mainīt,man vienalga vai Mārtiņa kungam viņa patīk vai ne.Un kas attiecas uz suņa dzīvi.....Mārtiņ man ir liels prieks ka tu vismaz māki lasīt.Ceru ka tu dižmedniek šaušanā kļūdies mazāk kā rakstīšanā!!!!!!!! Ar cieņu pret visiem LATVIJAS medniekiem.NORMUNDS
BRAVO! -īsta vīru saruna... :) Kauns pašiem nav? :o
Slēpts
15.04.2010. 14:33
Kur divi, tur trešais lieks..:)) :D:D:D Būs jau labi...:D:D:D Normundam iekoda nervā - tā mēdz gadīties. Morāle: Ne vienmēr ir jākomentē visas lietas, proti, runāšana sudrabs, bet klusēšana - zelts!
Ja tagad sāksim piesieties pie katra nepareizi ierakstītā vārda, komata, vai pēdiņas, tad ko tālāk darīt. Vērsim vaļā Word dokumentu, no sākuma tur rakstīsim, pārbaudīsim kļūdas, to vēl trūka darīt. Tāpēc ir forums un forumā pie vienas vietas kas kur kā raksta. Jo ja sāksim piesieties kļūdām, tad varat ar laiku par tādu kā čatošanos un forumā rakstīšanu aizmirst. Ja kaut kas nepatīk, vai nu nelasi, vai nu vispār neapmeklē šo mājas lapu, neviens taču neuzpiež lasīt un meklēt kļūdas. Kaut arī es cenšos rakstīt bez kļūdām, vienalga kādu klūdu pielaižu. Es vēl nerunāju par vecākā gājuma kolēgiem kuriem rakstīšana ir uz tu!!!! Bet Normund, kam tad Mārtiņam jāatvainojas tev, vai valstij, vai visai tautai, vai vispār atvainošanos jāievieto LAtvijas vēstnesī!!! Ja kaut kas nepatīk, lūdzu nelasi. Pašam nervi būs veselāki, un citiem mazāk sirmākus matus pieliksi klāt!!!!
P.S. Normund, Tev nav atstarpes aiz komata:D
Tas, ka kāds burts ir ātrumā greizi uzrakstīts, nenozīmē, ka rakstīt nemāku!
ps. Normund, nomaini bildi..;) Sunim - suņa dzīve!?
Piedošanu par nobīdi no tēmas..
:D:D:D
Būs jau labi...:D:D:D Normundam iekoda nervā - tā mēdz gadīties. Morāle: Ne vienmēr ir jākomentē visas lietas, proti, runāšana sudrabs, bet klusēšana - zelts!
Bet Normund, kam tad Mārtiņam jāatvainojas tev, vai valstij, vai visai tautai, vai vispār atvainošanos jāievieto LAtvijas vēstnesī!!!
Ja kaut kas nepatīk, lūdzu nelasi. Pašam nervi būs veselāki, un citiem mazāk sirmākus matus pieliksi klāt!!!!