It kā esot vai pats apskatījies?
Es jau nu ieteiktu labāk iegriezties Hubertā un nopirkt Shirston optiku, ja jau reiz ir tāda nosliece uz šķībacaino ražojumiem ;)
polu koleegi atsaucaas par so optiku divejaadi.es neesmu mednieks taapeec varbuut buus kluudas.respektiivi vienam polim sii optika staaveejusi uz ,,tikka,, 308 kalibra un optikai peec apm 100 saavieniem nojucis krusts.otrs savukaart slavee vai no bikseem lekdams.peec saviem datiem optikai ir 30mm truba ,sver 670 gr ,bet ir noraadiita triecienizturiiba 5*0 j.ko tas vareetu noziimeet jums pasiem jaazin.sii optika ir kiinas razojums peec nikon licenzes.
Ja var ticēt poļu mājas lapai,tad Titanium sēriju ražo Japānā,Clasic sēriju kautkur Filipīnās ,bet pašu lētuci DELTA OPTIKĀL Ķinā .Pats lietoju pēdējo variantu 7x50 ar fiksētu palielinājumu un izgaismotu punktu ,kuru var pieregulēt ļoti blāvu tumsas apstākļiem.Stāv uz cz550 7x64.Kā uzliku un piešāvu ,tā arī darbojas bez izmaiņām.Vienīgi krēslā gribētos nedaudz gaišāku.Par 86Ls savas funkcijas pagaidām pilda .Punkta izmērs 100m ir apmēram 15 līdz 20 mm .Ir doma par Titanium 8x56.
Slēpts
16.04.2010. 20:17
Nu ražota pēc man pieejamās infas Titanium sērija Japānā nevis pie ķīnizeriem. Iepriekšējā mednieku festiņā pētiju,likās par to cenu pat ļoti OK.Brauc tik uz Hubertu un skati klātienē.
Man šis modelis ir jau 3 gadu, uzlikts uz 30-06 , piešāvu un dzīvoju bez bēdām. Pirku Hubertā ,ja nemaldos par 355 Ls. Stikls labs gaišs,korpuss izturīgs ,sarkano punktu var pieregulēt kā vajag. Spriežot pēc uzrakstiem uz trubas ražots tas ir Japānā ,tākā tas pats Shirstone vien ir.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Es jau nu ieteiktu labāk iegriezties Hubertā un nopirkt Shirston optiku, ja jau reiz ir tāda nosliece uz šķībacaino ražojumiem ;)