Ludzu palidziet atras manu suni Igaunu dzinejsuns sodien ap pulstens 13.00 ieskreja meza un ta lidz 23.00 neuzradas Plakanciema rajona!!
Ja ir kada informacija varat zvanit pa numuru 26153845 vai rakstat uz profilu !!
suni var apskatit mana albuma lielakais suns!!
Ap Plakanciemu katru pavasari klīst suņu bari - riesta laiks kā nekā. Ja Tev tas sunītis ir puika, tad nebrīnies - daba prasa savu. Viens variants - ņem otru suni siksnā un ej pa pēdu pakaļ, var sanākt tālu un ilgi staigāt. Regulāri apmeklē vietu, kur šams pamuka - varbūt jau tagad sēž kā ķipītis pie Tavas zemē atstātās jakas vai cimda. Vēl viens variants - tai kišlakā ir divi vai trīs mikroveikaliņi un dažas autobusu pieturas - izlīmē sludinājumus ar bildi un piedāvā atlīdzību. Ap to kišlaku 5km rādiusā ir vēl vairāki mikrokišlaki dārzkopības biedrību izskatā un suņu ka biezs. Skraidīšana baigā, bet nezaudē cerību. Lai izdodas!
Paldies bet suniti aizvakar pazistams piezvanija ka pie Iecavas novadzimes notriekst gul gravi!!
Cilveki ir piiiiiiiiiiiiiiiiii un visiem ir pilnigi piiiiiiiiiiii to tik mednieki var palidzet!!!
Jo man palidzeja kaimin kolektiva mednieks kaut gan suns bija pie pieturas notrieksts!!!
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
19.05.2010. 07:47
Tom!
Visdziļākā līdzjūtība!
Bet nu nevajag domāt, ka visi cilvēki ir ***
Kad suns, vai kāds cits dzīvnieks, izskrien uz ceļa, ne vienmēr ir iespējams izvairīties no sadursmes :( Nedomāju, ka Tavu suni notrica apzināti.
Ja ir kada informacija varat zvanit pa numuru 26153845 vai rakstat uz profilu !!
suni var apskatit mana albuma lielakais suns!!
Cilveki ir piiiiiiiiiiiiiiiiii un visiem ir pilnigi piiiiiiiiiiii to tik mednieki var palidzet!!!
Jo man palidzeja kaimin kolektiva mednieks kaut gan suns bija pie pieturas notrieksts!!!
Visdziļākā līdzjūtība!
Bet nu nevajag domāt, ka visi cilvēki ir ***
Kad suns, vai kāds cits dzīvnieks, izskrien uz ceļa, ne vienmēr ir iespējams izvairīties no sadursmes :( Nedomāju, ka Tavu suni notrica apzināti.
Nejau visi es saku bet gan lielala dala!!