Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
09.05.2010. 22:46
Pasmaidīju izlasot tēmas nosaukumu. Es pabeidzu mednieku vadītāja kursus "Saldus mednieku un makšķernieku biedrības Latvijas Blāzeru klubs" Adrese Blaumaņa 35, Saldus, LV-3801, tālrunis 29250572. Bet nu valodiņa....
Ļoti iespējams, ka man attieksme dīvaina, bet man liekas, ka šeit ir Latvija un vismaz elementāri šīs valsts valodu vajadzētu iemācīties.
Renār izlasost šo "Kur var uzrakstities uz kursos mednieka vaditaja ?" pirmais ienāca prātā aizsūtīt kolēģi uz latviešu valodas kursiem, jo tas noteikti noderēs mācoties par medību vadītāju. Būs vieglāk izlasīt jautājumus un arī saprast, kas ir domāts,ļoti, iespējams arī noformulēt savu domu.... Medību vadītāja kursus var iziet ļoti daudzās vietās Latvijā, līdz ar to, lai šis kārtējais 'lietderīgi' uzceptais topiks nebūtu desmitgadnieka līmenī, nenāktu pa skādi norādīt vismaz reģionu.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Renār izlasost šo "Kur var uzrakstities uz kursos mednieka vaditaja ?" pirmais ienāca prātā aizsūtīt kolēģi uz latviešu valodas kursiem, jo tas noteikti noderēs mācoties par medību vadītāju. Būs vieglāk izlasīt jautājumus un arī saprast, kas ir domāts,ļoti, iespējams arī noformulēt savu domu.... Medību vadītāja kursus var iziet ļoti daudzās vietās Latvijā, līdz ar to, lai šis kārtējais 'lietderīgi' uzceptais topiks nebūtu desmitgadnieka līmenī, nenāktu pa skādi norādīt vismaz reģionu.