Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
02.09.2018. 19:41
Nometu uz bruģa Vanguard spirit. Skatoties atsevišķi katrā acī viss čotka, bet ar abām reizē šilierējas. Attēls dzidrs, bet sajūta, ka redzu divus attēlus ar nobīdi. Varu nolikt masenei par mērķi, vai to vainu var izārstēt?
Slēpts
06.09.2018. 18:42
Gunār, man tāda kaite gadījās Bushnell Legend UHD binoklim. Centra nobīde. Izmeklējos visur, kā un kur salabot, Latvijā SS viens meistars reklamē ka labo. Jelgava, 40 EUR. Aizbraucu, puisis ieraudzīja, ka man ir roof prism binoklis, nedaudz samulsa, bet paņēma. Salaboja, patiešām. Tomēr, pēc neilga laika atkal kaut kur piesitu binokli, un atkal nobīde. Atkal Jelgava, atkal 40 EUR, atkal viss kārtībā, atkal piesitiens un atkal nobīde. Nospļāvos, sarunāju draugu ASV, kur šiem modeļiem ir "bez jautājumu" mūža garantija, lai samaina. Drusku bažījos, vai Eiropā pirktu (Amazon) ņems. Paņēma bez jautājumiem, un atsūtīja draugam jaunu binokli aizlīmētā kastītē. Tā tiku pie jauna binokļa. Vari mēģināt labot, tik nezinu cik ilgi tas būs.
Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
07.09.2018. 20:53
Paldies par pieredzi. Vienreiz mēģināšu, lai pārbaudītu pretrunīgi vērtēto servisu un uzspēlētu loteriju. Morāli jau esmu gatavs sevi iepriecināt ar jaunu stiklu..
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Ko sakat par so binokli medibam?