privet, ja tozhe dumal ob organizacii oxoti na lesnuju dich v principe realno, tolko nuzhna teritorija dlja vivedenia i oxoti pokupatj dorogo, a vot v arendu u gosudarstva vzjatj mozhno. Esli interesuet to pishi, mozhet 4ego-nibudj zamutim!!!
Aprīkojums: Tikka T3 300 WinMag, SAKO 75 .308 win,Iz-27 12.kal
Medību trofejas: 2
29.05.2010. 15:39
Nu krievu munīciju gan nē, un cik sapratu, tad paliek vaļā aizslēgs, un esot tāda fīča, ka nevarot pēc šāviena īsti atrumā saprast vai ir vai nav pārlādējies. Bet nu tas, kā jau teicu, gan jau ka ir konkrētā eksemplāra problēma. Pirms pirkt taču var izšaut un tad jau var manīt kas un kā.
Neesmu īpašnieks, bet paziņam ir. Pie pārlādēšanas ir lielas problēmas ar dažādu munīciju. Bieži nākošā patrona netiek padota un rezultātā stobrs paliek tukšs. Ir izmēģinātas praktiski visas patronu markas, bet rezultāts viens. Pats lietoju browning bar pusautomātu, 30-06 un esmu ļoti apmierināts, mehānisms strādā labi un precizitāte ļoti augsta.
Manam 243.Win bija šī problēma, manuprāt, tā ir aptveres konstrukcijas vaina- ielocītā mala ļoti stingri piespiežas pie čaulītes, tagad pirms medībām patronas apslauku ar viegli eļļainu lupatiņu, patrona izslīd no aptveres viegli, viss notiek :) Čaulītes neizvilkšana gan nav bijusi ne reizes, lietoju 6,5g Dynamit Nobel T-Mantel patronas ar Soft Point.
Manam 243.Win bija šī problēma, manuprāt, tā ir aptveres konstrukcijas vaina- ielocītā mala ļoti stingri piespiežas pie čaulītes, tagad pirms medībām patronas apslauku ar viegli eļļainu lupatiņu, patrona izslīd no aptveres viegli, viss notiek :) Čaulītes neizvilkšana gan nav bijusi ne reizes, lietoju 6,5g Dynamit Nobel T-Mantel patronas ar Soft Point. Man ir 750 30-06.Arī bija tadas pašas problemas!Piekrītu INTIM - aptvere!!!Bet es gāju tālāk un uzmanīgi atlocot aptveres kreiso maliņu(skatoties no laidnes puses)panācu lai ķer 2 patronas un tad atlocīju biķiņ atpakaļ ,apstrādaju ar nulliti un beigas nopulēju ar zaļo pastu(GOJA) uz pulējama.Visas problēmas pazuda. Parasti aizķeršana 2 un 4 patrona(tagad pēc jauniem noteikumien-2) lai veicas!!!
v principe realno, tolko nuzhna teritorija dlja vivedenia i oxoti
pokupatj dorogo, a vot v arendu u gosudarstva vzjatj mozhno. Esli interesuet to pishi, mozhet 4ego-nibudj zamutim!!!
Bet nu tas, kā jau teicu, gan jau ka ir konkrētā eksemplāra problēma. Pirms pirkt taču var izšaut un tad jau var manīt kas un kā.
Man ir 750 30-06.Arī bija tadas pašas problemas!Piekrītu INTIM - aptvere!!!Bet es gāju tālāk un uzmanīgi atlocot aptveres kreiso maliņu(skatoties no laidnes puses)panācu lai ķer 2 patronas un tad atlocīju biķiņ atpakaļ ,apstrādaju ar nulliti un beigas nopulēju ar zaļo pastu(GOJA) uz pulējama.Visas problēmas pazuda.
Parasti aizķeršana 2 un 4 patrona(tagad pēc jauniem noteikumien-2)
lai veicas!!!