Vēlos iegādāties gaiseni ap 100ls. Dikti acīs iekrita hatsan 125, pa šādu cenu varētu atrast lietotu, bet man jautājums, bez nekādas atļaujas vai varu iegādāties viņu? (Cik zinu viņa ir virs 12 džoliem, ne?)
Slēpts
15.06.2010. 21:31
nav viņam 12 J vismaqz LV veikalos, ja tu pēc tam pieliec pirkstu, tad jā būs stingri virs 12 J
Varu piedāvāt jaunu pneimatisko šauteni HATSAN 80 SAS QUATRO TRIGER .cal22 (5,5mm). Šautenei ir uzstādīta augstspiediena (160 bar) ,ar argonu pildīta gāzes atspere. Gāzes atspere ļauj atstāt šauteni uzvilktā stāvoklī dienām ilgi bez riska, ka atspere varētu nogurt un kļūt vājāka. Ar gāzes atsperi šautene kļūst daudz draudzīgāka optiskajiem tēmēkļiem. Argons nodrošina to, ka atspere darbosies ar vienādu spēku augstās un zemās apkārtējās vides temperatūrās. Arī enerģijas pieaugums ir krietni jūtams … Sīkāka informācija pa tālruni: 25554704 vai e-pastu: cockroach_13@inbox.lv Cena LVL 95,00
tiesaam laba sautene.125 hatsans vairaak domaats lielam augumam un garaam rokaam-vinam gabariiti ir krietni lielaaki nekaa hatsan 80.taakaa izveele-hatsan-80 pietam ar gaazes atsperi ir loti optimaala.arii cena ir loti laba bet ja veelaas tad optiku var piepirkt peectam klaat.starp citu naakosnedeel es braucu uz poliju un varu optiku no turienes atvest.sanaaks gandriiz uz pusi leetaak nekaa pie mums,latvijaa.
Šajā cenu kategorijā manuprāt ļoti precīza un laba ir CZ-200. Kvalitāte laba, precīzi stobri, kalibri 4,5 un 5,5. Pieejami 10 lodīsu magazīni utt. Labi padodas tjūningam. Pašam ir 4.5 kalibrā PCP. Ir tagad arī krutākas , bet ar šo sāku-esmu apmierināts. Turkus daudzi airgunneri brāķē.
Dikti acīs iekrita hatsan 125, pa šādu cenu varētu atrast lietotu, bet man jautājums, bez nekādas atļaujas vai varu iegādāties viņu? (Cik zinu viņa ir virs 12 džoliem, ne?)
Sīkāka informācija pa tālruni: 25554704 vai e-pastu: cockroach_13@inbox.lv
Cena LVL 95,00
gamo ? norica ? cometa fenix 400? hatsan 125; 135; 150
vai ka un no kurienes pasutit var.
Labi padodas tjūningam. Pašam ir 4.5 kalibrā PCP. Ir tagad arī krutākas , bet ar šo sāku-esmu apmierināts.
Turkus daudzi airgunneri brāķē.