Atrašanās vieta: Rēzeknes nov, Strūžānu pag, Strūžāni
Medību stāžs: 10
Aprīkojums: Bise 12 kal, karabīns Tikka 308 win
Suņi: Latvijas dzinejs
Medību trofejas: 26
18.06.2010. 22:25
Sveicināti kolēģi ,gribu lūkt jūsu palīdzību man ir Tikka t3 karabine ,nesen vinu iegādājos, man atgadījās tāda ķibele es izņēmu Aizslēgu un nejauši kautkas pagriezās un nevaru to ielikt atpakaļ,maisa plastmasa!!!!
...ķibele ir gaužām maza. jānotur aizslēgs un jāpagriež aizslēga gals atpakaļ vietā. ja netiek galā ,tad viens jāņem un jāiet pie sābra kam arī ir Tikka un jāapskatās,kā tur īsti jābūt.:)
Ta pat nav kibele...! Kad vienu ziemu saujot pa cuku man negaja vala patrona un velak papetot kapseli vareja redzet ka tur knapi tik ir redzama iesista bedrite nolemu parjaukt aizslegu un sapratu ka viss ir gauzam primitivs un ka neko isti tur izdarit nevaru, viss bija ieksa smuki bez liekas ellas utt... atlika tik ceret ka pie vainas bija apledojums vai kas tads jo tas bija dzinejmedibas un visu laiku tika ierocis staipits ta siltuma ta araa....!
Ieej Youtube. Atslēgas vārds Tikka ,un angliski aizslēgs, apkope, remonts vai tamlīdzīgi. Ļoti labi parādīts kā izjauc tikkas aizslēgu un saliek atpakaļ pilnīgi bez pūlēm.
P.S. Šī ir viena no 4 lietām ,kas man tikkā kretinē.
Vasals!
Piedod par to Schultz Larsen, sačakarējos savā meistarībā. Tas verķis ir no augstajiem plauktiem un grūti dabūnams. 6,5x55 pieder pie saudzīgajiem kalibriem, barrel life viņam būs 5-8 tūkstoši šāvienu kā minimums.
Varberger vispār nav nogrimis kā ražotājs? Pāris svensoniem savā laikā tādas plintes esmu redzējis. Zviedri vispār neprotas, Husqvarna nogremdējuši, Varberger un Vapenberg vispār nekur nevirza, palikušas vien ekskluzīvās plintes kā VO Vapen un Flodman :)) neņem nopietni, tāpat vien tricinu gaisu :))
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
P.S. Šī ir viena no 4 lietām ,kas man tikkā kretinē.
Piedod par to Schultz Larsen, sačakarējos savā meistarībā. Tas verķis ir no augstajiem plauktiem un grūti dabūnams. 6,5x55 pieder pie saudzīgajiem kalibriem, barrel life viņam būs 5-8 tūkstoši šāvienu kā minimums.