Sveiki. Gribeetu uzzinat, kur Tukuma raj. ir iespeejams pieteikties un iziet medibu apmacibas kursus (nolikt esksamenus).? Un varbuut kads zin tel. nr., vai e-pastu pa kuru butu iespejams guut atbildi uz manu jautajumu.? Paldies jau ieprieks!
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
02.07.2010. 18:10
Kādu laiku atpakaļ šajā pašā forumā tika apspriests līdzīgs jautājums par mednieku kandidātu kursiem. Tāpat forumā visai ērti var izmantot dažādas meklēšanas iespējas. Te rodama plašāka informācija par meža konsultāciju pakalpojumu centra organizētajiem kursiem - http://www.mkpc.llkc.lv/index....
Tukumā nav iespēju! Iesaku kursos iet Jelgavā (pie Siseņa)! Meža zinātnes un tālākizglītības centrs Direktors: Linards Sisenis Tālrunis: + 371 63020101, 29453479 teorētiskais eksāmens būs jāliek Jelgavā un praktiskais būs Kandavas šautuvē ( tā bija pagājušajā gadā)
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
09.01.2019. 20:09
Godātie kolēģi, Liktenim un Diānai ir labpaticies, lai nākamsezon es pievienojos dzinējmedību vadītājiem. Kur šobrīd ir labākie medību vadītāju kursi? P.S. Interneta vietni likumi.lv es pats māku atrast :)
Gribeetu uzzinat, kur Tukuma raj. ir iespeejams pieteikties un iziet medibu apmacibas kursus (nolikt esksamenus).?
Un varbuut kads zin tel. nr., vai e-pastu pa kuru butu iespejams guut atbildi uz manu jautajumu.?
Paldies jau ieprieks!
Iesaku kursos iet Jelgavā (pie Siseņa)!
Meža zinātnes un tālākizglītības centrs
Direktors: Linards Sisenis
Tālrunis: + 371 63020101, 29453479
teorētiskais eksāmens būs jāliek Jelgavā un praktiskais būs Kandavas šautuvē ( tā bija pagājušajā gadā)
Liktenim un Diānai ir labpaticies, lai nākamsezon es pievienojos dzinējmedību vadītājiem. Kur šobrīd ir labākie medību vadītāju kursi?
P.S. Interneta vietni likumi.lv es pats māku atrast :)
A kam Tev kursi???
Jau divus gadus kursi NAV obligāti.
Es pārbaudījumu nokārtojis ar pirmo reizi.