Atrašanās vieta: Ogres raj. Lielvārdes pag. "Auziņas"
Medību stāžs: Būs
Aprīkojums: Gaisene" Cometa 220" ar optiku 7x50(Delta), 4.5 mm, sākuma ātrums 220 m/s
Suņi: divi. Krievu eiropas laika, Vācu medību terjers.
07.07.2010. 12:19
Šādu svilpīti var izgatavot pats.
Vajadzīgs 12 cm un 8 mm sauss koka klucītis. Tajā jāizgriež 3-4 cm robiņš. Vēl vajadzīga ir bērza tāss. Ar tāss biezumu var regulēt skaņas toni.Šeit būs arī dažas bildes.
Es ari cīnijos ar svilpīti, izmēģinajos visādāk un visadakos toņos utt., bet bez rezultāta veselas divas sezonas, nezinu kas pa kaiti. Viens paziņa ar savu svilpi piesvilpa, nākamajā reizē, kā uzsvilpa buki pazuda ka raķetes no lauka. Šķiet, ka diezgan slidens pasākums.
Atrašanās vieta: Ogres raj. Lielvārdes pag. "Auziņas"
Medību stāžs: Būs
Aprīkojums: Gaisene" Cometa 220" ar optiku 7x50(Delta), 4.5 mm, sākuma ātrums 220 m/s
Suņi: divi. Krievu eiropas laika, Vācu medību terjers.
13.07.2010. 20:52
Tas koka izgrieztais klucītis jāieliek šķībi un jāpūš tajā malā, kur lielākā šķirba. No sākuma es ar uztaisījuu kādas 10, bet neviena neskanēja. Tagad man ir uztaisītas 7 svilpītes un katrai ir savādāka skaņa. Skaņu var mainīt no tās šķirbiņas lieluma un tāsītes biezuma. :)
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Vajadzīgs 12 cm un 8 mm sauss koka klucītis. Tajā jāizgriež 3-4 cm robiņš. Vēl vajadzīga ir bērza tāss. Ar tāss biezumu var regulēt skaņas toni.Šeit būs arī dažas bildes.