Keiša k-gs ,tomēr, varēja paskaidrot ir tie stārķi daudz vai nav,,nevis uzreiz piesaukt kombainus un pļaujmašīnas.No raksta nepaliek skaidrs, kāds ir optimālais stārķu blīvums, kāds ir minimālais un kāds ir kritiskais,kaut gan jautājums bija tieši tādā sakarā.
Šogad ir dotas divas nedēļas līdz pīlēm, kuru laikā var pamedīt baložus, pie viena uzlabojot savu šaut prasmi - tas protams, nav jāuztver kā aicinājums trenēties pa dzīviem mērķiem, vienkārši medības ir medības - neviena šautuve nekad neaizstās reālās medību situācijas. Atšķirībā no pīlēm, baložus medī nokultos laukos, kur tos nevar pazaudēt, pat, ja tie ir ievainoti - kamēr ievainota pīle pat nelielā niedrājā ir neglābjami pazudusi... Katrā ziņā baložu medības ir ļoti interesantas un - gastronomiskās baložu īpašības vismaz augustā ir krietni vien pārākas, nekā pīlēm vai laučiem, tādēļ, ja vien ir iespēja, katram iesaku pamēģināt.
Ģirt - es neesmu tik nežēlīgs, lai mocītu sunīti pilsētas dzīvoklī. Pie mana dzīves režīma, man ikdienā nebūtu pat stundas, ko pastaigāties. Tā kā - kāds tur suns..Jā, ja man būtu māja, kaut ar 500kvm teritoriju - cita runa... Romān - 3nr jeb 3,5mm der, bet principā mierīgi var ņemt arī 4 un pat 5 Nr. jeb, attiecīgi 3,00mm un 2,75mm skrotis. Ar pēdējām magnum lādējumā no metriem 30 šaujot barā, parasti nokrīt vairāk par 1 :)
Atšķirībā no pīlēm, baložus medī nokultos laukos, kur tos nevar pazaudēt, pat, ja tie ir ievainoti - kamēr ievainota pīle pat nelielā niedrājā ir neglābjami pazudusi...
Katrā ziņā baložu medības ir ļoti interesantas un - gastronomiskās baložu īpašības vismaz augustā ir krietni vien pārākas, nekā pīlēm vai laučiem, tādēļ, ja vien ir iespēja, katram iesaku pamēģināt.
Romān - 3nr jeb 3,5mm der, bet principā mierīgi var ņemt arī 4 un pat 5 Nr. jeb, attiecīgi 3,00mm un 2,75mm skrotis. Ar pēdējām magnum lādējumā no metriem 30 šaujot barā, parasti nokrīt vairāk par 1 :)