Labdien mednieki. Šī tēma jau ir skarta ne pirmoreiz šaja foruma, bet jautajums ir sekojošs - Es velos (un jau esmu sacis) atjaunot laidi Toz-16 vai tauta pazistamu plinti bm. Laide jau no rupnicas ir bijusi lakota bet vai beiceta,piesucinata nezinu.
Šo laidi velētos iegut agrakaja izskata (orginalaja)- ko jus varetu ieteikt- izmantot lakas vai beices vai piesucinat ar linsēklu elām vai izmantot veikalos pieejamos tonejosos lidzeklus. Un jautajums kā iztirit gropes uz laides kas atrodas vieta ko aptver ar roku. Paldies jau ieprieks.
Slēpts
26.07.2010. 20:36
izmanto BirchWood Casey produktus un dabūsi to ko vēlies ;)
ebay.co.uk var pasutīt gan atsevisķas pudeles gan komplektus ar visu pamacibu kā restaurēt veco laidi
nu un Youtube.com klipi par to pašu birshwood casey
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
27.07.2010. 11:59
Atljaushos iebaazties ar saviem komentaariem par Birchwood Casey. Nekas SUPER tur nav. Jaa viegli ieguustams rezultaats, bet taa "tipa" ellja seezhas faktiski virsuu UZ virsmas, nevis iet iekshaa. Ir labaaks produkts. Pilkington Classic gunstock finish un rubbing oil.
Buutiskaakaa atshkjiriiba ir taa, ka atshkjiriibaa no Birchwood, tiek piesuucinaats koks un aizpildiitas poras + kraasviela (tipa beice) ir jau elljaa, respektiivi netiks zaudeeta koka bilde. Es personiigi esmu izmeegjinaajis Birchwood (man ir visi vinju produkti) un to Pilkington, palikshu pie pilkingtona, neskatoties uz to, ka darba daudz vairaak ar vinju.
Lauris, ja ir siikaaka interese, tad uzraksti man iedoshu phone, varu vairaak telefoniski pastaastiit un paraadiit koka gabalu paraudzinju uz kuriem trenneejos.
Slēpts
27.07.2010. 12:10
cik noprotu, tad tomēr netiki skaidrībā ar birchwood. Tā eļļa sūcas iekšā kokā un kā vēl, 4 dienas laidi sūcināju, kamēr vairs neņēma pretīm un poras tāpat var aizpildīt, tik jāseko instrukcijai.
Koka bildi ar birchwood tāpat nezaudē, lai gan liekas, ka uzklājot beici viss paliek vienkrāsains, bet tālāk klājot virsū eļļu koka raksts izceļas.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
27.07.2010. 12:24
Girts, da ne velna vinja nesuucas ... saliidzinot ar Pilkingtonu. Vinja zhuust faktiski UZ virsmas ... poras var aizpildiit, tas tiesa.
Pameegjini Birchwooda beici .... reaali sachakaree bildi, tas gan arii no koka atkariigs, cik lepns koks. Varbuut uz parastaaka koka to ari inemana, bet uz ritiiga maazera bilde bija Peee .... un baaze tai beicei arii ir uudens, attieciigi tiek saceltas gasaa skabargas, kas ir akal jaasliipee un sanaak drusku plekjains pasakaums :)
Slēpts
27.07.2010. 12:31
nu nesanāca tev kā vajag neko darīt. labi, ka ir arī alternatīvas ;)
27.07.2010. 12:45
te veel viens testa gabalinjsh pirms apstraades. Tikai nopuceets, virsuu veel nekaa nav. Shobriid jau ir taalaak, bet nav bildes. var redzeet visas poras utt.
Slēpts
27.07.2010. 13:05
tu tikai pusi nobeicēji vai pilnībā visu un palika tāds puse tumša puse gaiša? nu un tam tumšajam klājot virsū eļļu paliks 2x gaišāks un tas raksts izcelsies smuki, nu vismaz man tā bija
27.07.2010. 13:11
Nu nav tur nekas beiceets. Vienkaarshi kokam tumshaaka zona tajaa pusee. arii bildee jau to rakstu redz. Dziivee protams ir labaak... bet nu ideju tu vari redzeet. Ellja gaishaaku neko nepataisa ... tikai tumshaaku. Birchwood finish ir vispaar bezkraasains.
Šo laidi velētos iegut agrakaja izskata (orginalaja)- ko jus varetu ieteikt- izmantot lakas vai beices vai piesucinat ar linsēklu elām vai izmantot veikalos pieejamos tonejosos lidzeklus. Un jautajums kā iztirit gropes uz laides kas atrodas vieta ko aptver ar roku. Paldies jau ieprieks.
ebay.co.uk var pasutīt gan atsevisķas pudeles gan komplektus ar visu pamacibu kā restaurēt veco laidi
nu un Youtube.com klipi par to pašu birshwood casey
Buutiskaakaa atshkjiriiba ir taa, ka atshkjiriibaa no Birchwood, tiek piesuucinaats koks un aizpildiitas poras + kraasviela (tipa beice) ir jau elljaa, respektiivi netiks zaudeeta koka bilde. Es personiigi esmu izmeegjinaajis Birchwood (man ir visi vinju produkti) un to Pilkington, palikshu pie pilkingtona, neskatoties uz to, ka darba daudz vairaak ar vinju.
Lauris, ja ir siikaaka interese, tad uzraksti man iedoshu phone, varu vairaak telefoniski pastaastiit un paraadiit koka gabalu paraudzinju uz kuriem trenneejos.
Koka bildi ar birchwood tāpat nezaudē, lai gan liekas, ka uzklājot beici viss paliek vienkrāsains, bet tālāk klājot virsū eļļu koka raksts izceļas.
Pameegjini Birchwooda beici .... reaali sachakaree bildi, tas gan arii no koka atkariigs, cik lepns koks. Varbuut uz parastaaka koka to ari inemana, bet uz ritiiga maazera bilde bija Peee .... un baaze tai beicei arii ir uudens, attieciigi tiek saceltas gasaa skabargas, kas ir akal jaasliipee un sanaak drusku plekjains pasakaums :)