Liet nevar - tagad moderni ir būt zaļam un bezsvina. Tobiš - liešanas vietā apknaibam naglām galviņas :))) Bet citādi - pozitīvi, ka arī Latvijā veikalnieki beidzot atklāj Internetu! :)
Slēpts
29.07.2010. 13:22
lai šautu ar bezsvina - dzelzs skrotīm ir jāpērk jauns ierocis vai jāriskē ar savu veco, ka stobram galu neizpūtīs, diezgan liela iespēja, ja stobra gala sašaurinājusm ir lielāks par 0.5 mm, taka tliek tikai liet ;)
Slēpts
30.07.2010. 17:21
Ģirt Vārna Nerunā to ko nezini!Vai nu Tu esi jauns mednieks vai arī nēsi labos laikos tai veikalā trāpijis. Pats esmu Liepājas IEROČOS pircis skrotis priekš pīlēm lai var lādēt.Kad beidzās iespēja iegādāties skrotis uz svara-tad atbildēja ka iznākot itkā dārgi un mednieki nepirkšot.Jo lai būtu sakarīga cena tad esot bijis japasūta briesmīgi liels daudzums.
Slēpts
30.07.2010. 17:22
Adrese gan tāda siaieroci.lv Es savu ieroci gan nesiāšu! :D Bet labi ka ir arī cenas klāt pie patronām,a to aizbraucot uz veikalu nav pārsteigums ka iepriekšējā gadā pirku pa tik un tik! :)
Slēpts
30.07.2010. 20:56
Liepāja neesmu bijis, tas tiesa, bet Talsos cik būts nekad nav bijis un Dobelē uz mani paskatījās gandrīz kā uz idiņu un atbildēja, kurš tag vispār pats kautko lādē ;)
Bet citādi - pozitīvi, ka arī Latvijā veikalnieki beidzot atklāj Internetu! :)
Nerunā to ko nezini!Vai nu Tu esi jauns mednieks vai arī nēsi labos laikos tai veikalā trāpijis.
Pats esmu Liepājas IEROČOS pircis skrotis priekš pīlēm lai var lādēt.Kad beidzās iespēja iegādāties skrotis uz svara-tad atbildēja ka iznākot itkā dārgi un mednieki nepirkšot.Jo lai būtu sakarīga cena tad esot bijis japasūta briesmīgi liels daudzums.