Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
30.07.2010. 10:36
Viedoklis par pusautomātiem šajā forumā ir jau izteikts apmēram +/- 100 tēmās. Izmantojot meklēšanas funkciju un atslēgvārdu - "pusautomāts" viņas visas tā eleganti var pārlasīt. Nekautrējies, pameklē un izlasi interesējošo :)
Runāšu par MC21-12, kuru pats lietoju 4gadus. ar oriģinālo mušku šaujot ar lodēm gāja savus 10-15cm augstāk, tad Talsu ieročos uzlika optisko šķiedru un piešāva, vairs par precizitāti grēks sūdzēties;)Izmantoju gan uz putniem,gan dzinējmedībās,iet labi..ir gadījies, ka nepārlādē uz pīlēm patronu un ieklemmējas..3patronu likums arī diezgan sačakarējis pusautomāta iespējas:(
Ja runa iet par vītņu stobru,tad man patīk. Lietoju jau trīs gadus un par precizitāti nesūdzos. Simts metros iet kur tēmē. Medībās necenšos šaut tālāk par simts metriem(Liekas ka nav ētiski šaut tālāk,lai gan pa papīru varētu pamēģināt.). Pusautomāta priekšrocības esu izmantojis laikam tikai vienreiz,bet kas to zin kad vēl ievajadzēsies. :)
Slēpts
30.07.2010. 13:15
man bij Brauning Bos Bar, man nepatika tas ka bij jaņem daudz vairak priekša neka ar kloķejamo karabini, precizitate bij normala bet... man nepatika un rezultata pardevu. Nu, teiksim, katram savs- kam mate, kam meita!!! Atršaušana jau lielaka bet piešaujoties tam pašam kloķejamam nemaz tik švaki nau, mans rekords no četriem cukam četri gar zemi, ta ka vienkarši jatrenejas un viss bus labi.
Ar MC21-12 šāvu gadus 18.Šķiet, ka neviena atteikuma pat nebija ar plastmasas čaulēm. Ar Poļeva lodi varēja pudeli sašaut 70m, ar renkuļiem - briesmīgs ierocis līdz 45m.
Tagad ņemtu Browning Maxus, lai arī back bored stobri nav īpaši labi ar lodēm.
Bija Merkel SR-1, tomēr slavēt negribās.
Tagad ņemtu Browning Maxus, lai arī back bored stobri nav īpaši labi ar lodēm.
Bija Merkel SR-1, tomēr slavēt negribās.