2 jaunieši grib pamēģināt būt par dzinējiem kādam mednieku kolektivam medībās, abiem 15 gadi, pieredze mums ir minimāla, bet ir interese par medībām, gribam kautko iemacities! ja interese rakstiet uz e-pastu ---> montecarlo20@inbox.lv vai zvaniet 28481794! gaidīsim piedāvajumus
Nu un kuram te vajadzētu būt LIELAKAI interesei, JUMS, vai kolektīvam,ko???? Es te neredzu nekādu Jūsu interesi par medībām, un gribēšanu kaut ko iemācīties! VARBŪT, kāds atsauksies, lai veicās, man laikam vecums nākkk........... Es pats i kolektīvu atradu, i ar pareizajiem vīriem visu sarunāju, kad drīkst pamēģināt iet padzīt, un nostaigāju abus nepieciešamos gadus un tad sāku domāt kļūt par mednieku. Tagada laikam noskatās filmas "OXOTA u RIBALKA" un viss notiekās kolektīvi ķerat te 2 gribētāji. Nekā personīga, bet riktīgi pretīga mana attieksme pret šada sludinājuma autoriem, sorry!
man nav neviens pazistams lai ar kadu kko sarunatu, es wnk mekleju, gribu sakt kko macities, ja tev nav ko piedavat tad neraksti! mes ari gribam klut pa medniekiemm, tapec iesakumam, nelielai pieredzei gribam izmeginat but par dzinejiem!
Nu neticu, ka radu, draugu, paziņu lokā, nav neviena paša, kurš būtu saistīts ar medību lietām???? pameklē labāk gan kādam čomam Tēvs, vai vectēvs, vajag pameklēt, jo fiziski nepilngadīgus puikas, kurš nesīs par Jums atbildību mežā, vēl nepazīstamiem. Ja runājam par rakstīšanu, nu veci, pieņem arī te kritiku un medībās tāda arī būs... un daudz, vari pierast, veči neauklējās, vari noticēt. Otrs vismaz augsti godādais medību dzinēja kandidāts, stādies priekšā no kura Latvijas gala esi, kā plāno nokļūt līdz medību vietai, vai ir cerība, ka būs spēka nostaigāt pilnu dzinēja sezonu? Es kā medību vadītājs, nepieņemtu, nezināmus puikas, es neuzņemtos tādu atbildību, jo esmu saskāries, kā tie paši mednieku bērni apmaldās, savos akārtnes mežos, šito stresu, tas nav tā vērts!
mes uz visiem JUSU jautajumiem atbildetu ja butu interese kadam! jo ja vajadzes tad interesesies un izdomas labako variantu! ceriba ka nostaigasim visu sezonu protams ir, jo regulari nodarbojamies ar sportu! tikt lidz medibu vietai problemas domaju nesagadas! esam no liepajas rajona!
Nu Raimond, tie jau vairs nav bērni-15 gadi, bet teļi un ja vēl no laukiem, tad spēka un prāta blandīties par dzinēju jāpietiek. Bet par to atbildību gan Tev ir taisnība, es ar neņemu nevienu ja kāds no medniekiem nenes par viņu atbildību.
Slēpts
26.08.2010. 21:03
Ar nepilngadīgiem dzinējiem baigās problēmas:(( Būs jāņem mamma līdz!!
Raimond , kur tad Tu tik nikns , vētra sabojāja garastāvokli vai ? Dāvi! Meklē starp draugiem medniekus un tad ar tiem bīdi šitās lietas,lēnām nesteidzoties,steiga aptumšo prātu,zinu no personīgās pieredzes. Vēl jo vairāk 15 gadi,viss vēl priekšā,lai gan medību lietās jeb kurā vecumā ir jāatrod kādu kurš Tevi protežēs. Otrs variants - Tev ir pulka naudas un tad jau ar Tevi daudzi runās pielaidīgāk. Pirmais variants ir lēnāks bet drošāks un daudz stabilāks ilgtermiņā,lai veicas !
Agri, papildus droshibai varam dabut vecaku atlaujas un to ka uznjemas atbildibu par mums ka esam mezha ar medniekiem! varbut kads no medniekiem butu dormsigs un uznjemtos ari atbildibu par mums, mes meginatu pildit visus rikojumus pec visiem droshibas uzdevumiem! apldies tev Agri par to ka saproti ka butu spejigi nostaigat visu sezonu, jo blandamies katru dienu pa visur kurieni! man personigi ir labas orienteshanas spejas! domaju ka gala mes tiktu un velpietam labi!
Vajag jaunos mednieku motivēt nevis kritizēt un atstumt! Jo vairāk jaunajai paaudzei būs interese par medībām, jo vairāk arī sabiedrības attieksme mainīsies pret medniekiem! Jābūt arī nākotnei tādiem čaļiem ir jāpalīdz kuriem naw iespējas tikt uz medībām, bet vēlme ir! BET ar to atbildību tiešām ir kā ir...
mes ari gribam klut pa medniekiemm, tapec iesakumam, nelielai pieredzei gribam izmeginat but par dzinejiem!
Ja runājam par rakstīšanu, nu veci, pieņem arī te kritiku un medībās tāda arī būs... un daudz, vari pierast, veči neauklējās, vari noticēt.
Otrs vismaz augsti godādais medību dzinēja kandidāts, stādies priekšā no kura Latvijas gala esi, kā plāno nokļūt līdz medību vietai, vai ir cerība, ka būs spēka nostaigāt pilnu dzinēja sezonu?
Es kā medību vadītājs, nepieņemtu, nezināmus puikas, es neuzņemtos tādu atbildību, jo esmu saskāries, kā tie paši mednieku bērni apmaldās, savos akārtnes mežos, šito stresu, tas nav tā vērts!
ceriba ka nostaigasim visu sezonu protams ir, jo regulari nodarbojamies ar sportu! tikt lidz medibu vietai problemas domaju nesagadas!
esam no liepajas rajona!
apldies tev Agri par to ka saproti ka butu spejigi nostaigat visu sezonu, jo blandamies katru dienu pa visur kurieni! man personigi ir labas orienteshanas spejas! domaju ka gala mes tiktu un velpietam labi!