Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
05.09.2010. 21:43
KO darīt ar patronu, kura neizšauj?
.
Es berniba nemu amuriti un naglnu, ieliku skruvspiles un meginaju ta sirsnigi iebliest pa kapseleli. Vel ir variants pacakareties un patronu iestradat pagale ko viltigi nolikt kaimina malkasskuniti :). Reiz, nakamaja diena pec janiem, vel plenejosa svetku ugunskura ieberu pacinu 22 lr patronu un ar dzilu interesi no 1,5 metru attaluma veroju izradi :). ( bija man tad laikam gadi 11-12). Principa ja fantazija strada tad pielietojumu nespragusam pistongam atrast var! :))) Nu bet ja izdomas nav, tad vari nest atpakal uz bodi kur nopirki Un " kacat pravas", mos apmainis ( ar nosacijumu ja salidzinosi logisku argumentaciju spesi pamatot ari ar atbilstosi parliecinosu "habitusu")!!! :)))
Der jau pēc klikšķa vismaz pusminūti pagaidīt, negriežot stobru kur nevajag un neverot plinti vaļā. Kad zvērs izglābies un pats arī vesels palicis - pēcāk jau katra brīva izvēle, kur to suvenīru likt. Var pat pārlādēt.
Nu - vispār jau garantija attiecas arī uz munīciju. Ja tā ir viena patrona - tad tā, ja vairākas: čeku zobos un pie tirgotāja. Ja izlokās - iesniegums ptac...
Slēpts
06.09.2010. 19:00
Man ar ir bijuši pāris gadījumi ka neizšauj,ieliec otrā stobrā un mēģini velreiz!
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Es berniba nemu amuriti un naglnu, ieliku skruvspiles un meginaju ta sirsnigi iebliest pa kapseleli. Vel ir variants pacakareties un patronu iestradat pagale ko viltigi nolikt kaimina malkasskuniti :). Reiz, nakamaja diena pec janiem, vel plenejosa svetku ugunskura ieberu pacinu 22 lr patronu un ar dzilu interesi no 1,5 metru attaluma veroju izradi :). ( bija man tad laikam gadi 11-12). Principa ja fantazija strada tad pielietojumu nespragusam pistongam atrast var! :))) Nu bet ja izdomas nav, tad vari nest atpakal uz bodi kur nopirki Un " kacat pravas", mos apmainis ( ar nosacijumu ja salidzinosi logisku argumentaciju spesi pamatot ari ar atbilstosi parliecinosu "habitusu")!!! :)))