JA ES TAISU VISU,BET CENA PRIEKSH SI PORTALA BUS PAR DARGU,SORYY NO MANAS PUSES BET LATVIJA SAVADAK NESANAK.ES DIEMZEL AR TO PELNU!BET JA KAS,GARANTIJA MUZHIGA-KAMER ESMU DARBASPEJIGS,JO ASINU UN REMONTEJU SAVUS DARBUS BEZ MAKSAS-NAZA CENA-120LS,CIRVIS MAKSA 80LS!
Atvainojos par to, ka esmu nekrofiils, bet negribu jaunu taisiit. Sadomaaju, ka vajag vecu naziiti dabuut pie dziiviibas (spalu uztaisiit). Sagribeeju sarkankoka (bljaaviens, labaak buutu no riekstkoka meegjinaajis taisiit). Jautaajiens, ar kaadiem liidzekjiem labaak formu viileet/zaagjeet/veidot ? Tas maita ir ciets, fleksis arii netiek galaa (arii ar brugja griezjamo ripu). Ar rokas fuksiiti ZB fukseet. Tas tikai iesaakumaa, jo naakamais naziitis plaanots ro motorzaagja sliedes. PS., atvainojos par neadekvaato postu, kam negadaas ne skaidraa posteet :)
Induli! Pilns youtube ar video kā to dara. Neesi slinks, paskaties. Pēc Tevis rakstītā, sevišķas sajēgas par materiāliem un instrumentiem Tev nav. Pirmkārt jau koku zāģē ar zāģi ne ar bruģa griežamo ripu.:) Otrkārt, lai veikli un kvalitatīvi izgatavotu spalus ir vajadzīgas šādas, tādas iekārtas un instrumenti, kas arī šo un to maksā.
Nu tie, kas brauks uz Kausiem sestdien Sērenē - klātienē varēs aprunāties ar vieniem no labākajiem nažu kalējiem Latvijā - firmas "Autine" kalējiem brāļiem Nīmaņiem. Ņemiet droši savus "vecos dzelžus" līdzi! Satrīs, pamērīs, pamācīs... :) Netiksiet pie naža, tiksiet pie gudrības! :)
Sadomaaju, ka vajag vecu naziiti dabuut pie dziiviibas (spalu uztaisiit).
Sagribeeju sarkankoka (bljaaviens, labaak buutu no riekstkoka meegjinaajis taisiit).
Jautaajiens, ar kaadiem liidzekjiem labaak formu viileet/zaagjeet/veidot ?
Tas maita ir ciets, fleksis arii netiek galaa (arii ar brugja griezjamo ripu).
Ar rokas fuksiiti ZB fukseet.
Tas tikai iesaakumaa, jo naakamais naziitis plaanots ro motorzaagja sliedes.
PS., atvainojos par neadekvaato postu, kam negadaas ne skaidraa posteet :)