Vajadzīgs padoms! Pirms 3 mēnešiem nopirku jaunu ieroci. Medībās vēl neesmu šāvis. Nenāk zvēri. Kas jādara, lai iegūtu mežamātes dāsnumu? Kā Jūs iesvētat jaunu medību rīku? Esmu izmisumā!
Nošauj vārnu vai žagatu, protams, ar karabīni šauj tikai uz zemes, kokā sēdošu dies'pas'. Vārnas tagad uz laukiem bariem... Vai nu vakarā lapsēnu, jenšku... Bet tā ir - ar jaunu plinti kamēr maiss nav atsiets, tikmēr nenāk/nekrīt...sāc ar kko mazu un aizies :)
Jāni, neāksties, vienkārši lūko biežāk izrauties uz medībām. :) Vai tad netiki dzirdējis, kā viens no mūsu puses dažādu "iesvētīšanu" un "medību" tradīciju mīļotājiem, nupat nesen uz diviem gadiem palika bez stobra? ;)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.09.2010. 13:14
Ja laisti, tad tikai ar barenu asaram, vai nevainigas jaunavas cisu :))) un to tikai Pilnmeness laika... Tas protams bija joks! Bet no realas magijas viedokla viennozimigi jaziedo asinsupuris! Vel briniskigi iedarbojas tetovejumi.
Vispār ir dzirdēts, ka pirmo nu nevajag kādu nīkuli šaut gan.Vismaz tad lapsu. Labāk tad pašaut mērķī un piestrādāt stobru, ja vītne. Aukstais šāviens ies vairāk turpat, kur nākamie.
Ehh.. par šito pasmaidīju, točh parāva smiekliņu, gan jau kad nopirki ar večiem apmazgāji, un tad tik uz priekšu, kā Ojārs minēja, biežāk uz mežu, un vairāk piestrādā pie tā, kur zvēri mīt un pārvietojas, pats esi aktīvs un viss notiksies! Ja nekādi, tad meklē kādu raganu, vai šamani :)))))))))))))!
Šī mana tēma, protams, samērā uzjautrinoša, bet es reāli ticu tai maģijai! Protams daudzus esmu žēloji, bet laikam jau konts ir jāatver. Joprojām gaidu ieteikumus:D
Pirms 3 mēnešiem nopirku jaunu ieroci. Medībās vēl neesmu šāvis. Nenāk zvēri. Kas jādara, lai iegūtu mežamātes dāsnumu?
Kā Jūs iesvētat jaunu medību rīku?
Esmu izmisumā!
Vai nu vakarā lapsēnu, jenšku...
Bet tā ir - ar jaunu plinti kamēr maiss nav atsiets, tikmēr nenāk/nekrīt...sāc ar kko mazu un aizies :)
Bet no realas magijas viedokla viennozimigi jaziedo asinsupuris! Vel briniskigi iedarbojas tetovejumi.
Pamēģini pasēdi bez plintes vienu vakaru :)
Joprojām gaidu ieteikumus:D