Nu paldies man vaidzeja tikai adresi un Kas ta par iestādi ir.. tātad pa šo telefonu var uzzinat informāciju par apliecibu cik ilga laika uztaisis utt un vai ir kas jamaksa un tamlidzīgi,cik saprotu??
Mārtiņ, atvaino, bet vai kursos esi gājis?,...ja ne tad piedodams, ka uzdod šos jautājumus, bet, ja jā..., tad ir slikti...vai nu pasniedzējs neko nav mācījis, vai klausījies galīgi neesi, vai izziņu nopircis esi...:)))
Īstenībā uz Mārtiņa jautājumu varēja būt viena konkrēta atbilde: Rīgā ar nokārtotā eksāmena izziņu jāiet uz Valsts Meža Dienesta Klientu apkalpošanas centru, 13. janvāra ielā 15. Mednieka apliecība maksās 1Ls, mednieka vadītāja apliecība nemaksās neko. Sagatavos 30min. laikā, pēc tam pats ielaminēsi.
Šo info mednieku (vai vadītāju) kursos nestāsta, tā kā nepārmest Mārtiņam! :)
Vot paldies Tev Vilni!! Un kursos esmu gajis un tiešam tur to nestāstija Un nesmu neko pircis !! Tagad zināšu..vismaz 1 sakarigs cilveks vareja normali atbildet ko es gribēju uzzināt..!
kāpēc tev pašam jaiet ar nolikto izziņu?, kad es liku visus dokumentus un arī bildes 2 iesniedzu uzreiz un bija jaaiziet tikai pēc apliecības, vai arī tā ir jadara ja kārto exāmenu kādā citā virsmežniecībā?
* Izziņa par apmācības kursiem
* divas fotogrāfijas (3x4 cm);
* pases kopija;
* dokumenta kopija par valsts nodevas samaksu.
Sākot ar š.g. 1.martu mainīts Klientu apkalpošanas daļas pieņemšanas laiks:
Pirmdienās: 8.30 – 18.00
Otrdienās: 8.30 – 17.00
Trešdienās: 8.30 – 17.00
Ceturtdienās: 8.30 – 17.00
Piektdienās: 8.30 – 15.00
Kontaktinformācija:
Tālrunis, fakss: 67614808
E-pasts: klienti@vmd.gov.lv
Adrese: 13. janvāra iela 15, Rīga LV-1932
Šo info mednieku (vai vadītāju) kursos nestāsta, tā kā nepārmest Mārtiņam! :)