MЦ-ška. Neko citu man ar nevajag:) Disciplinētie šauj 3 reizes, citi až visas 5as. Trāpījās labs eksemplārs. Ka paklausās kā citiem neiet-tad ķīlē, tad vēl visādi brīnumi. Strādā ļoti labi, tikai nedaudz jāņem zemāk. Bet cik prasīts citiem, tad tā ir MC īpatnība. a ko likt pirmo stobrā-tas atkarīgs no med. vadītāja. ir kol. kur ar renkām šaut aizliegts, resp. arī jautājums atkrīt.
Aprīkojums: iž 58 16kal., MC21-12, Tikka T3 Hunter 308WIN;iž18 M-M;CM-2
Medību trofejas: 1
22.10.2007. 20:49
Man ari ir mc21-12.nesūdzos, unarī ar to munīcijas ķīlēšanu nekādu problēmu nav, vienīgi nepārmet parastos veikala renkuļus, kurus arii nelietoju.Par precizitāti ar nesūdzos, pēdējās medībās uznāca cūku barinš un 3 sivēni palika uz vietas....ar lodi!
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
22.10.2007. 20:50
Fabarm H35 Titan. Precizitāte laba, reizēm klibo pārlādēšana, īpaši sporta patronām. Kopumā ņemot par savu cenu normāls ierocis. Personīgi manas domas, ka no pusautomātiem labākie ir Benelli. Pie tam viņiem pārlādēšana ir nevis ar gāzēm bet ar inerci, kas dod virkni plusu. Kā nākamo liktu Browning - īsts darba zirgs, visu pusautomātu tēvs.
Lietoju Browning Fusion Evolve STD, stobra garums 76cm. Ideāls ierocis, pārlādē visa veida munīciju arī sporta. Patīk augstā stobra planka tāpēc ir viegli un ātri satēmēt. Neaizstājams ierocis pīļu, zosu, vilku un cūku medībās jo var lietot viena veida munīciju.
Neko citu man ar nevajag:)
Disciplinētie šauj 3 reizes, citi až visas 5as.
Trāpījās labs eksemplārs. Ka paklausās kā citiem neiet-tad ķīlē, tad vēl visādi brīnumi. Strādā ļoti labi, tikai nedaudz jāņem zemāk. Bet cik prasīts citiem, tad tā ir MC īpatnība.
a ko likt pirmo stobrā-tas atkarīgs no med. vadītāja. ir kol. kur ar renkām šaut aizliegts, resp. arī jautājums atkrīt.