Medīju ar 3006 Browning pusautomātu.Ko variet teikt par šāda ieroča precizitāti,varbūt kāds jau ir gājis cauri,zin labāko,precīzāko munīciju.Pēc pieredzes tas nav ļoti precīzs ierocis vai varbūt vaina varētu būt munīcijā?Pats medīju ar Sako Arrowhead 11,7g.Varbūt varēsiet kaut ko ieteikt pēc sawas pieredzes...
Jautājums, ko nozīmē ''nav ļoti precīzs''.Šaujot līdz 200m, nevaru neko sliktu teikt.Izmantoju Sako Powerhed,PMC XLC un S&B XLC.Visām šīm patronām ir Barnes lodes,kas ir bezsvina ar labu apturošo efektu.Runājot par precizitāti.Vaina varētu Browning pacietā mēlīte,kurai pie precīzas šaušanas ir liela nozīme.Tur var līdzēt tikai treniņš.Kaut vai ar tukšu čaulīti.
Savam Browningam 3006 lietoju amerikāņu HORNADY SST 11,7 gr munīciju, precizitāte-no 5 šāvieniem uz 100m var uzlikt 1Ls monētu virsū.Tevis Raimond pieminētā Sako munīcija man gāja tā-apmēram vecmammas pankokšķīvī varēju trāpīt;)!Un Jāni ar Tevis pieminētajām PMC XLC es vispār nevarēju trāpīt pa šīferloksni, biju šokā, munīcija kas maksā 1.80Ls neiet!Gāja labi čehenes, bet tagad šīs amerikānu nu superīgi! Laikam jau taisnība ir, ka katram stobram sava munīcija!
...Nik,piedāvāju no 1Ls monētas izgatavotu mērķi ,un ja no Tava pusautomāta 100m distancē piecas reizes pēc kārtas trāpīsi pa monētu ,tad dāvanu karte no manis HUBERTĀ 50Ls vērtībā Hornady munīcijas iegādei. bonusā vingrinājuma izpilde un tiesneši ZVĀRDES ŠAUTUVĒ par brīvu.,:).munīcija jebkura Tevis izvēlētā,vingrinājuma izpildes laiks vienam šāvienam viena minūte,bez piešaudēm.
Aivar,Tu tiešām esi nežēlīgs ciniķis, atļauj puikam ar visu piešaudi.No''Zommera''arī dodu 50LS dāvanu karti''FEDERAL''munīcijas iegādei,ja Niks to izdarīs.Vēlu veiksmi,ne''latiņa''!!!
Jus jau viens otru nesat cauri,bet ko tad Aivar tu vari ieteikt pec savas pieredzes cik saprotu tev pieder veikals vai šautuve.Es ari laikam saprotu ka lata nevar sašaut ar pusautumātu.Bet kas butu tas labakais ar ko būtu vērc pamēģināt.Un paldies tev Nik pamēģinašu ar tavu munīciju.
sveiciens visiem svētkos!