Šodien vārdadienu svin Venta, Salvis, Selva, rītdien - Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - sunju ipasniekiem!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 3 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 19.11.2010. 08:11
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Krišs
Krišs
Pēdējo reizi manīts 2020-01-28 10:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: trikataskaleji.blogspot.com
Medību stāžs: no 2001
Aprīkojums: 3 stroķi
Suņi: krievu eiropas laika
Medību trofejas: 17
18.11.2010. 22:05
jau kuro reizi ieejot foruma,redzu uzrakstu -palidziet,pazudis medibu suns!tad nu luk-man pasam ir krievu-eiropas laika,turklat kuce!kura samera biezhi aizraujas dzenoties pakalj atseviskjai cukai,gan sivenu baram.sakoties nakamam mastam sunja biezi vien nav.vechi protams negaida un brauc medit!ko es esmu darijis shis lietas laba-pirmais-nometu jaku savejo tani vieta kur palaidu suni!!!velak apbraukajot teritoriju vinjs turpat vien ir!otrkart uz sunja kaklasiksnas jabut saimnieka tel.num.par tiem chipiem pagaidam var aizmirst-laukos tos neviens neparbauda.protams piekritu ari tiem vechiem,kas saka ka kakla siksna ir janonjem pirms dzinejmedibam-tomer ir vieglak pazaudet suni bez kaklasiksnas neka ar! p.s.mans suns jau piekto gadu medi ar kaklasiksnu un shobrid skatas datora ekrana!lai veicas!!!
Krišs
Krišs
Pēdējo reizi manīts 2020-01-28 10:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: trikataskaleji.blogspot.com
Medību stāžs: no 2001
Aprīkojums: 3 stroķi
Suņi: krievu eiropas laika
Medību trofejas: 17
18.11.2010. 22:20
p.p.s tikai vienu reizi pa sim gadiem esmu braucis pakalj sunim aptuveni 30 km attaluma,un tikai tapec ka vinja skreja pa asfaltu un garam brauoss soferis padomaja,ka vinja ir apmaldijusies.suns skreja netalu no masta,bet shofera dzivesvieta bija 30km no turienes.ta nu luk sanaca!
Ivo
Ivo
Pēdējo reizi manīts 2022-12-09 19:52
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava, Rīga
Medību stāžs: kopš 1988
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
19.11.2010. 00:29
suna laišana mežā bez kaklasiksnas - tā ir paranoja
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
19.11.2010. 08:11
Tak neekonomējiet uz suņa rēķina,nopērciet Garmin GPS-suņa izsekotāju,lietoju jau otro gadu,atkritušas visas problēmas.