No jaunā gada iepērkoties inetā ārpus EU summām virs 20 Ls būs jānomaksā cik sapratu laikam PVN, ar ko arī visus valsts svētkos apsveicu. Tā kā ja grib pasūtīt kādus sīkumus no kādiem dealextremiem vai tamlīdzīgiem veikaliem to vajadzētu darīt vēl šogad
Nu ko - kā parasti, kad valsts mūs grib čakarēt, mēs meklējam ceļus, kā izdzīvot - šoreiz: uzņemam kontaktus ar citās ES valstīs dzīvojošajiem tautiešiem (jo ģeogrāfiski tuvāk, jo labāk). Jebko patiešām vērtīgu sūtam ar "divu punktu loģistiku". Sīkumiem lētāk būs nomaksāt nodokli... Vispār visus apsveicu ar gaidāmo 2011.gadu - īpaši jauno PVN likmi elektroenerģijai, kas ar pilnu jaudu ieslēgs jaunu cenu kāpumu, bet pēc tam (kontekstā ar pārējām konsolidācijas "dāvanām" tautai, kas pilnīgi neiet kopā ar abu koalīcijas partneru priekšvēlēšanu laikā solīto) maksātnespējas (bankrotu) vilni. Jā un ārpus LV dzīvojošo tautiešu skaits kārtējo reizi pieaugs ar eksponenciālu lēcienu :( Starp citu - valdībai spriežot par PVN likmēm, zaļie varēja parādīt savu LABO gribu un nolobēt samazināto PVN besvina munīcijai. Tur tie virtuālie valsts zaudējumi būtu tik niecīgi pret vispārējo ieguvumu, ka tas noteikti izietu cauri un ieguvumi būtu. Nē, nekā - tātad, secinājums ir viens: daudzi ("zaļie") tālāk par pliku iršanu un brēkšanu nekur nav tikuši. Es absolūti neticu, ka LOB nav sakari ZZS, vismaz tās daļā - Zaļajos...
renkuļi te nederēs, pārāk biezas ādas, bet gan jau breneks paķers! =)
Vispār visus apsveicu ar gaidāmo 2011.gadu - īpaši jauno PVN likmi elektroenerģijai, kas ar pilnu jaudu ieslēgs jaunu cenu kāpumu, bet pēc tam (kontekstā ar pārējām konsolidācijas "dāvanām" tautai, kas pilnīgi neiet kopā ar abu koalīcijas partneru priekšvēlēšanu laikā solīto) maksātnespējas (bankrotu) vilni. Jā un ārpus LV dzīvojošo tautiešu skaits kārtējo reizi pieaugs ar eksponenciālu lēcienu :(
Starp citu - valdībai spriežot par PVN likmēm, zaļie varēja parādīt savu LABO gribu un nolobēt samazināto PVN besvina munīcijai. Tur tie virtuālie valsts zaudējumi būtu tik niecīgi pret vispārējo ieguvumu, ka tas noteikti izietu cauri un ieguvumi būtu. Nē, nekā - tātad, secinājums ir viens: daudzi ("zaļie") tālāk par pliku iršanu un brēkšanu nekur nav tikuši. Es absolūti neticu, ka LOB nav sakari ZZS, vismaz tās daļā - Zaļajos...