Tas, protams, ir apsveicami - ikviens pasākums, kas palielina konkurenci no patērētāju viedokļa ir pareizs. Tomēr - pirmais jautājums, un domāju, ne man vienam tāds ir: kā būs ar apkalpošanas kultūru un attieksmi pret /potenciāliem/ klientiem? Cerams, ne tāpat kā Jelgavas Lijā? Es tur biju tikai vienu vienīgu reizi. Gribēju ko prasīt, bet redzot attieksmi pret kungu pirms manis, sapratu, ka otreiz šajā vietā nez vai atgriezīšos...
Slēpts
25.11.2010. 09:24
Ļoti daudz pērkos Jelgavas Lijā un, nekad, nau bijis problēmu ar apkalpojošo personālu, varbūt vīri problēmas ir pašu attieksmē un saklausītajām basņām. Prieks ka būs arī Rīgā veikals, tuvāka braukšana un pārējiem arī būs konkurence.
Man ar Jelgavas Liju problēmas (varbūt ne gluži problēmas, bet kompetences/skaidrības/attieksmes trūkums) bijis VIENMĒR!!! Ceru, ka piedomās pie attieksmes pret to, kurš ienācis veikalā, kaut vai tikai paskatīties/pajautāt! Tad viss arī būs labi! ;) Lai veicās!
Nedod dievs ja veikala ipasnieks bus aiz letes nolicis veco,nikno un bezkaunigo pardeveju,kura Jelgavas bode ir vienmer neapmierinata,jo no patronam vina vispar neko nesaprot kad sai jauta!!!Lai veicas veikala vadibai!!!
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
25.11.2010. 20:28
Nez, arī iepērkos Lijā un nekādu problēmu nav bijis. Cita lieta - pārdevēju kompetence, vienreiz bija kuriozs - kad intereses pēc apjautājos par optikām, pārdevēja man skaidroja ka galvenā lieta, izvēloties optiku, esot 30mm truba, jo šādām optikām esot labāka gaismasspēja :)
Bija tas gods apmeklēt šo veikalu Rīgā. Gluži nejauši, domāju ka, Hiks vēl strādā. Iekārtots manuprāt labi, aiz letes ieroči, visa Lijas munīcija un ekipējums. Pārdevēji bija divi kungi, izlikās ka paši ir mednieki. Nopirku visu ko man vajadzēja. Par cenām grūti spriest. Man no Jelgavas septembrī SAKO Poverhed atveda pa 1,57 LVL, tad šeit cena bija 1,74 LVL. Vai nu tas ir Rīgas uzcenojums vai cena Sako munīcijai kopumā ir pieaugusi.
Man no Jelgavas septembrī SAKO Poverhed atveda pa 1,57 LVL, tad šeit cena bija 1,74 LVL. Vai nu tas ir Rīgas uzcenojums vai cena Sako munīcijai kopumā ir pieaugusi. Mazs precizējums: SAKO POWERHEAD 480A TSX 10,7g/ 165gr .308 Win cena 1.54 Ls/gab., SAKO POWERHEAD 481A TSX 11,7g/ 180gr 30-06 Spr cena 1.72 Ls/gab.. Veiksmīgu pūdelēšanu!
Tomēr - pirmais jautājums, un domāju, ne man vienam tāds ir: kā būs ar apkalpošanas kultūru un attieksmi pret /potenciāliem/ klientiem? Cerams, ne tāpat kā Jelgavas Lijā? Es tur biju tikai vienu vienīgu reizi. Gribēju ko prasīt, bet redzot attieksmi pret kungu pirms manis, sapratu, ka otreiz šajā vietā nez vai atgriezīšos...
Lai veicās!
Vai tik Stabu 52 pagarbiņā nebija SIA Hiks ieroču veikals?
Mazs precizējums: SAKO POWERHEAD 480A TSX 10,7g/ 165gr .308 Win cena 1.54 Ls/gab.,
SAKO POWERHEAD 481A TSX 11,7g/ 180gr 30-06 Spr cena 1.72 Ls/gab..
Veiksmīgu pūdelēšanu!