Šodien vārdadienu svin Roberta, Roberts, Raitis, Raits, rītdien - Fēlikss, Felicita
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - jagterjeru tureessanas noteikumi

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 3 lietotāji. Komentāru skaits 3. Pēdējais viedoklis 31.12.2010. 18:04

Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2022-02-06 12:32
Lietotāja statuss: Lietotājs
04.12.2010. 12:13
Sso sunnuku var tureet aaraa voljeraa??Tagat ziemas bargas araa lieli miinusi vinss nenosals??Vai tomeer ssim sunnukam buutu jaadziivojas pa ieksstelpaam-varbuut sso sunnu saimnieki var pastaastiit kas un kaa labaak!!!!!!
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
04.12.2010. 18:35
Man dzīvo vojērā. Jābaro gan pamatīgi (man visu laiku stāv sausā barība un 2x dienā dodu gaļu vai putru ar gaļu) un būdai ir jābūt siltai!
Dmitrijs
Dmitrijs
Pēdējo reizi manīts 2019-09-04 00:14
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Ventspils
Medību stāžs: no 2000 gada
Aprīkojums: iz 27em-m+aimpoint compML 2 ; cz 511 22LR; brovning bar boss 30-06+aimpoint compC3 ; tikka t3 lite stainless 30-06+ leupold vx III 3,5-10x50 (ilum.duplex) binoklis kahles 8x42 , leica geovid 8x56HD
Suņi: 4 vacu medibu terjeri ,
Medību trofejas: 19
31.12.2010. 18:04
Es savus jagus turu aplokos divu kameru sildinatas budas.Aploki ir 10x10 metri . Budam ir divas kameras. Budas izmeram ari ir nozime,lai suns ziema var sevi sasildit.Budas ieks'eja kamera sildinata ar mineralvati starp dubultam sienam.Ziema ieja aiztaisita ar biezo brezentu .Nakamgad planoju uztaisit aplokos nojumus ar trijam sienam 2,5 m platu 2 m garu ,katram sunim.Aploks nekada gadijuma nedrikst atrasties caurveja.
Par aploku izmeru var teikt jo lielaks jo labaks.Minimali es uzskatu 3x3 metri.Bet ja bus lielaks tas tikai labi.Lielaja aploka suns var izskraidities ipas'i ja aploka dzivo vairaki suni.Tas ipas'i aktuali kad ipas'nieks daudz laika pavada darba vai citas daris'nas un nevar biez'i vest suni pastaigaties.
Par baros'anu aploka dzivojos'am jagam japieiet uzmanigi.Stipri ats'k,iras ziemas un vasaras racions.Ziema daudzumam un energetiskai vertibai vajag but lielakai. Tas ipas'i aktuali tapec ka sun,i gada uakstaja puse intensivak noslogoti medibas.Vis labakais raditais ir sun,u kondicija.
Saviem suniem es ziema palielinu gala,s devu pievienoju augu el'u un briez'u taukus.
Izmantojot sauso baribu jaizvelas vis inergetiskako (energiskiem sun,em).
Ja suns aploka pareizi turets , vin,a umunitets bus stipri labaks neka majas turetam.