Kadas domas ar un ap MMD kausu? Vai kads gatavojas patrenejas sausana vai ka savadak. Es piemeram esmu nopircis citu kukeri, lai uzlabotu savu rezultatu. Un krieti japatrenejas sausana no rokas, jo tam man galigi neiet.
Tā kā uz šautuvi aizbraukt ir kā ir tad atliek izlīdzēties ar to ka ieliek stobrā izšautu čaulīti un cenšos visu pareizu elpošanu un nospiedienu uztrenēt protams šaut ir pavisam kas cits taču ja nav citu iespēju ar kautko vismaz ir jānodarbojas lai galīgi neatslābtu.
MMD KAUSOS visjautrākā un mednieciskākā manuprāt ir disciplīna 50m x10 šāvieni ar gludo. šajā disciplīnā šaušanas prasme atvirzās stipri tālā otrā plāksnē.pats pirmais ir munīcija,tālāk ierocis un tēmēkļi,tad šaušanas prasmes un veiksme arī vajadzīga.pārbaudīt savu šaušanas prasmi visvienkāršak var tajos pat 50 metros šaujot ar precīzu karabīni.pašlaik vienas no precīzākajām rūpnieciski lādētajam lodēm ir lietuviešu ZALA ARMS līdersports. piecu ložu sēriju 50metros var sašaut apm.70mm aplī.ir munīcija ,kas tikpat mierīgi ierakstās apm.60cm aplī.esmu iepircis praktiski visas Latvijas medību bodēs dabūjamas gludstobra ložu patronas un kopā ar draugiem mēģināsim veikt testēšanu uz precizitāti 50m distancē.
man vislabāk lido Zala arms gualandi sport, kaut gan arī to pašu ražotāju Brenneke sport nav sūdīgas. Daugavpils sporta lido stipri sūdīgāk.čehu-spēcīgāks atsitiens.Dupleksa sportinieces neesmu mēģinājis.
šodien 24 dienu atskaite līdz MMD kausiem.kādas noskaņas, kādi sasniegumi trenniņos? man čoms viendien uz svaigumu uztaisīja mērķī lielu caurumu! 50m ,no rokas.
Man diez ko labi negaja. Vel ceturtdien sautuve pasavu un ierocis gaja un pats vareju pasaut. Adazos zem jebkuras kritikas uz 200m 32punkti, 100m 27 punkti un ar bisi 69 punkti. Nu galigi neka, sliktakais rezultats kads man ir bijis kausos. Jatrenejas citigak un jamegina nakoso gad. Pats pasakums patika. labs tusins! Ka parejiem?
Labs pasākums.Labi organizēts.Vienīgais tiesnešu komandai,kas tiesāja gludstobru stendu derētu labi izgulēties,lai varētu iztik ar elementāru pieklājību bez rupjībām,bet, kā saka,kam negadās.Rezultāts 200m 42p,100m 39p,50m 81p.
Es piemeram esmu nopircis citu kukeri, lai uzlabotu savu rezultatu. Un krieti japatrenejas sausana no rokas, jo tam man galigi neiet.
Pats pasakums patika. labs tusins!
Ka parejiem?