Paņem,ādu no brieža stilba,zem ceļa(zeķi),pats vari nokasīt iekšu un ar rudzu miltiem un alaunu izģērēt.Taisi maksti ka prieks,tā spalva nost neiet un labi izskatās,turklāt ir pietiekoši bieza āda.
Sadomaaju savam durklim "kaburu" uztaisiit. Iebraucu carsdesign.lv, pateica, ka mazaak par 1m2 neteerees laiku un tas gabals maksaa 100eur. Par cenu nesuudzos, bet man tik daudz galiigi nevajag. Kaadi veel varianti Riigaa, veelams Daugavas kreisajaa krastaa ? PS., braalja daavaatos armijas/policijas aadas shnjorzaabakus atdevu taalaak, jo pa lielu un smagu. Vajadzeeja atstaat, tagat varbuut nodereetu :)
Biju kautko dzirdeejis par Ventspils ielu, taadeelj piemineeju kreiso krastu. Buus vien jaaperas paari tiltam. Vispaar jaaparokas pa skapi, varbuut sievai kaadu zaabaku jaanosper :)
Biju tajaas "Rīgas ādas", tur atgriezumi pilnas kastes, bet pietiekami biezu neatradu. Panjmeemu paaris biezaakos, paardeveeja nomeeriija un iekaseeja. Ejot aaraa intereses peec pachamdiiju taas aadas kuras rulljos saliktas. Chamdiiju vienu baigi biezo un intereses peec pajautaaju vai no shiis aadas var kaadu gabalu nogriezt. Atbildeeja, ka nevar, jo paaraak bieza, bet drusku plaanaakas var graiziit. Nogrieza man 30x30cm gabalinju, samaksaaju 6 eur. Mociibas var saakties :)
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Iebraucu carsdesign.lv, pateica, ka mazaak par 1m2 neteerees laiku un tas gabals maksaa 100eur. Par cenu nesuudzos, bet man tik daudz galiigi nevajag.
Kaadi veel varianti Riigaa, veelams Daugavas kreisajaa krastaa ?
PS., braalja daavaatos armijas/policijas aadas shnjorzaabakus atdevu taalaak, jo pa lielu un smagu.
Vajadzeeja atstaat, tagat varbuut nodereetu :)
Pārāk kruti Tu gribi.. Kreisajā krastā mazus gabaliņus nenopirksi.
Rīgas ādas Blaumaņa ielā, tur šad tad ir ādu atgriezumi
Buus vien jaaperas paari tiltam.
Vispaar jaaparokas pa skapi, varbuut sievai kaadu zaabaku jaanosper :)
Panjmeemu paaris biezaakos, paardeveeja nomeeriija un iekaseeja.
Ejot aaraa intereses peec pachamdiiju taas aadas kuras rulljos saliktas.
Chamdiiju vienu baigi biezo un intereses peec pajautaaju vai no shiis aadas var kaadu gabalu nogriezt.
Atbildeeja, ka nevar, jo paaraak bieza, bet drusku plaanaakas var graiziit.
Nogrieza man 30x30cm gabalinju, samaksaaju 6 eur.
Mociibas var saakties :)