Godātie mednieki! Pavisam drīz manam vīrietim (aktīvam medniekam!) gaidāma liela jubileja. Vēlos viņu pārsteigt! Varbūt varat man ieteikt, ko varu viņam uzdāvināt. Šķiet,ka tikai mednieki zinās, ko viņi labprāt saņemtu no savas sievietes, kas atbalsta viņa vaļaspriekus!
Vairāk tādu sieviešu! :) Nu, jāzin budžets un to, kas viņam nav! :) Sākot no normāla nažā (ap 15Ls), zeķes, cimdi, cepures (labi, ar membrānu, ap 30Ls) un līdz ieročiem, tūrēm medīt Āfrikā utt... ;)
Šķiet,ka pa šiem gadiem ir sapirkts viss iespējamais. Jautājumu varbūt nostādīšu tā - kas varētu būt tāds, kas nekad nav par lieku? Vai kas tāds, ko sev vēl neesat nopirkuši, jo nav tik vitāla vajadzība, bet tomēr noderētu. Budžets +/- 50Ls. p.s. Aivar, laikam tāpēc esmu sen noprecēta, ka par tevis minēto dāvanu esmu pati iedomājusies :)!
labs jautājums... šim laikam vari pameklēt sniega slēpes medībām, labi apavi vienmēr noder, laba lieta ir mugursoma ar krēslu, ieroču kopšanas lietas - gan jau ka viss nav iepirkts, ja ir suns, tad sunim GPS, kaut ko priekš autiņa, piemēram, ieroča turētāju, utt. Uzskaitīt var daudz ko. Var jau salikt no nelieliem sīkumiem feinu komplektu. Jebkurā gadījumā pa kluso izzondē kas kungam jau ir un tad dodies uz mednieku veikaliem... Gan jau palīdzēs :)
Slēpts
06.01.2011. 16:42
Sildošs dzēriens kādā medību tematikas karafē, komplektā vai kaut kā tamlīdzīgi. Medniekam nekad siltu dzērienu nevar būt par daudz....kā vāvere..:D
Pavisam drīz manam vīrietim (aktīvam medniekam!) gaidāma liela jubileja. Vēlos viņu pārsteigt! Varbūt varat man ieteikt, ko varu viņam uzdāvināt. Šķiet,ka tikai mednieki zinās, ko viņi labprāt saņemtu no savas sievietes, kas atbalsta viņa vaļaspriekus!
Nu, jāzin budžets un to, kas viņam nav! :)
Sākot no normāla nažā (ap 15Ls), zeķes, cimdi, cepures (labi, ar membrānu, ap 30Ls) un līdz ieročiem, tūrēm medīt Āfrikā utt... ;)
p.s. Aivar, laikam tāpēc esmu sen noprecēta, ka par tevis minēto dāvanu esmu pati iedomājusies :)!