Par karabīni nezinu teikt, bet Norconia garām, pašam uz 308 izjuka kā put, man jau pat škiet 100 šāvienu nesagaidot, krusts aizgāja pa pieskari, pat vairs nemēģināju regulēt, pec katra šaviena izkustējās. Čomam līdzīgi, šis ar tādu pašu kalibru, bet krietnāk šāva, tādis stikli - izmestas finanses!
Norconia ir optika par savu naudu! Uz .22 man ilgi gāja, nekādu problēmu (protams, ka regulācija neprecīza un stikli tumši, bet savu darbu darīja par savu naudu), protams, centra aizdedzes kalibriem - nederēs! ;)
Oooo Narconia ir labākā optika tā man teica Kurzemē vienā veikalā :D:D:D Jo ja maina optiku katru dienu ir daudz plusu - lēcas vienmēr kā jaunas un var uztrenēties šaušanā - bieži jāpiešauj - iemācīsies tīrīt plinti, varēsi no vecajām Narconia optikām kko uzkausēt - spaini pieņemsim un tā kaut kā... Pērc tik nost vislabākais dzelzis pasaulē...
cik sapratu jautājums bīja par ieroci arī nevis tikai par optiku(par optiku te nau ko jautāt,pati dārgākā ar nenoplēstu cenu)man arī tāda doma ir par šī ieroča iegādi,varbūt kādam ir un var kautko vairāk aprakstīt par viņu.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Ko iesakat?