Ir noskatīts ierocis. Izvēle krita uz Browning. Marku negribu minēt, jo baidos ka mani nomētās ar akmeņiem :)
Problēma sekojoša : šāda modeļa iekš LV nav pārdošanā, kā arī ražotāja mājas lapā www.browning.com šamais ir TIKAI sadaļā North America... international viņa nav.
Vai tas nozīme ka šis modelis nav paredzēts Eiropai un dabū to nav nekādas iespējas???
Sveiks, Joņ!
Nu, es domāju, visu var dabūt, tikai ir attiecīga cena!
No ASV kā privātpersonai - divi gadi un čakars tāds, ka ....
Labāk runāt ar veikaliem, kuri brauniņus tirgo un ar tiem diskutēt!
Aijaijaijaijai. Jāni. Labāk nebūtu to BLR rakstijis. Da tapēc ar viņu eiropā nav, ka tas ir amīšu vipendrona verķis. Pareizāksakot Eiropā ir, bet pavisam pa citām cenām. Eiropieši sak: jesļi vipendrivaca to s muzikai :D Pa trīsreiz lielāku cenu un visādiem grebumiem un sudrabojumiem :D
pataujā Zommerā, kādas iespējas ir dabūt Marlin 336 vai XLR sēriju. Zommers izplata remingtonus, Remingtons ir nopircis Marlin, tāpēc to iepatikušos konstrukciju dabūt nav nemaz tik nereāli. Vienīgi ar sertifikāciju varētu čakars sanākt.
Problēma sekojoša : šāda modeļa iekš LV nav pārdošanā, kā arī ražotāja mājas lapā www.browning.com šamais ir TIKAI sadaļā North America... international viņa nav.
Vai tas nozīme ka šis modelis nav paredzēts Eiropai un dabū to nav nekādas iespējas???
Nu, es domāju, visu var dabūt, tikai ir attiecīga cena!
No ASV kā privātpersonai - divi gadi un čakars tāds, ka ....
Labāk runāt ar veikaliem, kuri brauniņus tirgo un ar tiem diskutēt!
Nu kā var šitāds nepatikt!? :)