vakar, Ropažu novadā vadājot barību konstatēja asins peļķi pie stirnu barotavas un pieejošas un aizejošas cilvēka pēdas. Pēc pārdesmit minūsu slēpojuma pa pēdām konstatēja, ka pēdas ved uz bēdīgi slavenām mājām, kur dzīvo iespējamā malkas zagļu un malumednieku ģimenīte. Pēc operatīvas rīcības un atsaucīgas policijas darbinieku rīcības pieķēra nelieti ar visiem lietiskiem pierādijumiem, nelegālu ieroci, stirnas gaļu utt. Paldies policistiem!
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
17.01.2011. 09:50
Reti veiksmīgs gadījums, apsveicu! Būtu vērtīgi pasekot līdzi notikumu gaitai un šeit pat iemest info par notikumu atpsoguļošanu plašsaziņas līdzekļos, par maliķim piespriesto sodu utt
Ceru,ka tas vecis atbildēs pēc visas likuma bardzības.Saprotu,ka daudzi tagad dzīvo trūcīgi un nav pat ko ēst,bet šis gadījums-ir nelietība. Malači,ka izsaucāt policiju-te ar sadošanu pa purnu ir par maz!
Mnu ja nav ko eest tad buutu papuuleejies un uztaisiijis savvu barotavu-nevis liidis pie svessas....Mnu es jau kaadu laicinnu pa aarzemeem un tuvaakaas dienaas atkal braucu prom mani tas iipassi nesatrauc-Bet ja godiigi nnemot veeraa LV-ekanomisko staavokli un visus apstaakllus kas sseit ir sagaidaams-ssaadi cilveeki buus arvien vairaak un vairaak........Ja es dziivotu laukos un es nevareetu pabarot savu ggimeni es ar ietu-teikssu kaa ir............Un tagat laukos ir vaiiii taadu ggimennu kam sarkanaa liinija ir viena solla attaalumaa.........
Kā saka katrs gadījums ir individuāls un tiešām pilsētas maļiki ar džipiem daudz vairak skādes pietaisa neka tas vietējais. Protams ir arī lauku malikos izņēmumi. Pie mums ar kaimiņu kolektīvā dzīvo viens maļikis, nesen izgāja no cietuma un atkal sāka kerties nelabai lietai. Iepriekšejā reizē nokēra darbojamies ar cilpām . Iedeva reālu cietumsodu. Šis tiesām nefiltrēja ko medī, jo medija visu kas ir ēdams. Bet tā paldies Dievam daudzi ceļi ir aizpūsti un nevar ar tiem džipiem izbraukāt, vismaz zvēriem miers. Tikai vietējie vai ar slēpēm var tagad maļikot maļiki.
Juri,te nav ko žēlot-lai aizvilktos pa iztīrītu ceļu,un pie barotavas nošautu stirnu, vajag krietni daudz nekaunības.Ja viņš būtu normāls cilvēks-to lietu izdarītu klusi un mierīgi,tāka neviens neuzzinātu,un ģimene būtu paēdusi.
Ja šī ģimenīte jau iepriekš ir apvīta ar malkas zagļu un maliķu ēnu, tad žēlastības nekādas tur vairs nevar būt. Jo nesmu dzirdējis tādu gadījumu, kad laukos normāls un apkārtnē cienīts cilvēks nevarētu pievienoties vietējam mednieku kolektīvam. Bet stinas NOSLEPKAVOŠANA šādā laikā ir neattaisnojama ne ar to, ka nav ko ēst ne citu.
kkā baigi daudz aizstāvju.. neraksturīgi portālam!:) Tas kadrs bij ar stāžu, no mājas pēdas veda visos virzienos, dažāda svaiguma un pētītas gan cūku pēdas, gan vairākas stirnu barotavas utt P.S.Stirnas barotas arī pagalmā, nebūdams mednieks!
Paldies policistiem!
Malači,ka izsaucāt policiju-te ar sadošanu pa purnu ir par maz!
Bet tā paldies Dievam daudzi ceļi ir aizpūsti un nevar ar tiem džipiem izbraukāt, vismaz zvēriem miers. Tikai vietējie vai ar slēpēm var tagad maļikot maļiki.
Tas kadrs bij ar stāžu, no mājas pēdas veda visos virzienos, dažāda svaiguma un pētītas gan cūku pēdas, gan vairākas stirnu barotavas utt
P.S.Stirnas barotas arī pagalmā, nebūdams mednieks!