Sveiki, kādai jāizskatās suņa pasei? Man grib iestāstīt, ka manam sunim ir nepietiekami dokumenti iešanai medībās! esot jābūt pasei ar suņa fotogrāfiju! mani taču nes cauri, vai ne? :D Ir dokuments ar veiktajām potēm, ir ciltsraksti, vai ar to nepietiek?
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
18.01.2011. 16:19
Teoretiski pietiek. Jautajums tikai kadas sugas suns un vai vins vispar meza zveru sava muza redzejis ir! Paskaties Medniekiem.lv TV otro raidijumu tur ir sis tas par sunu apmacibam medibam. Vel vari zvanit Armandam Cirsim 26131177 vai 26333400 vins ir LMKA prieksnieks noteikti palidzes vismaz ar padomu.
lai medībās piedalītos ir nepieciešams tikai PVD suņa pase kurā ir ierakstīta suņa šķirne, protams labāk ja sunim ir ciltsraksti tad arī tos ciltsrakstus pie kineloga aiznest un viņš tev uztaisīs suņa pasi maksā tas 7ls ja nemaldos
Andri ar dāmas dresēšanu nodarbojās tēvs! ;) es tikai domāju, ka varbūt vajadzīga tāda kā izziņa par to, ka suns ir mācīts! Paldies Andi došos pie Kinologa!
Andri kā tad tā apmācība notiek lai pa sāniem nedabū? kaut kā neesmu nekur manijis ka kuilim ilkņi būti izrauti, kā arī dalderos pa vasaru nebija to divi sivēnu bet bija 2 kuiļi lielajā aplokā. Savu suni jau 2 mēnešu vecumā uz mežu ņēmu līdzi 5 mēnešu vecumā sāka piedalīties dzinējmedībās.
Ir dokuments ar veiktajām potēm, ir ciltsraksti, vai ar to nepietiek?