Labdien. Ja esi mednieks un nobriedis veidot savu ģimeni, tad, iespējams, Tu meklē mani ? Esmu mednieka meita, pati tomēr medniece nebūšu, bet palīgs un atbalsts :) , man 30+ Lūdzu uzraksti man. Es gaidīšu.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
23.01.2011. 10:21
Andra! Vai Tu esi reģistrējusies www.facebook.com ? Es tur apmēram mēneša laikā esmu saņēmusi jau kādus 5 piedāvājumus no vīriešiem, kas ir mednieki no dažādām valstīm ;) Potenciālo līgavaiņu dzīvesvietu ģeogrāfija ir visplašākā. Laikam jau sievietes, kas atbalsta medības, pasaules līgavu tirgū ir ļoti pieprasītas :)))
Ja esi mednieks un nobriedis veidot savu ģimeni, tad, iespējams, Tu meklē mani ? Esmu mednieka meita, pati tomēr medniece nebūšu, bet palīgs un atbalsts :) , man 30+
Lūdzu uzraksti man. Es gaidīšu.
Pats gan šoreiz metīšu plinti krūmos, vēl esmu zaļš un pat brunčus nomedīt nejēdzu :D
Vai Tu esi reģistrējusies www.facebook.com ?
Es tur apmēram mēneša laikā esmu saņēmusi jau kādus 5 piedāvājumus no vīriešiem, kas ir mednieki no dažādām valstīm ;) Potenciālo līgavaiņu dzīvesvietu ģeogrāfija ir visplašākā. Laikam jau sievietes, kas atbalsta medības, pasaules līgavu tirgū ir ļoti pieprasītas :)))
Tev problēmas ar humora izjūtu? ;)