Labdien cienijamie mednieki. Vajadzigs jusu padoms. Kada no Leopold optikam butu viss piemerotaka CZ550 LUX 30-06. un pie reizes ari kronsteini. Paldies!
Ļoti vienkārši,čeham ir savi kronšteini,lai arī konservatīvi bet metāla un savu funkciju pilda labi.Optiku ja jau leupoldu tad caurule lai būtu 30 mm diametrā.Ieejošo lēcu-lai optiskā ass atbilstu taviem parametriem un varētu piemeklēt kronšteina augstumu.Jo tuvāk stobram optiskā ass jo mazāka kļūdas iespēja sašķiebjot ieroci,savukārt jo lielāka lēca,jo lielāka gaismasspēja,tas tā pamatā,izvēlies pats savu optimumu.Tālāk pēc maka biezuma,maināms palielinājums,izgaismots punkts vai krusts,krusts ar mildotiem,optikas paaudze.
Paldies Dzintar par info! Tad jau kas janem no serijas VH-3, piemeram 3.5-10-50.
Es jau it ka biju domajis par so variantu. Bet labak jau pajautat.Ka saka septinas reizes nomeri- vienu nogriez.
...ir lietošanā Leupolds VX-3 3,5-10x50 german4 ilum. optika ir laba,bet, par tādu pašu naudu var paņemt kādu Meoptu Meostaru ,un tā ir vēl labāka.,:).
Es jau it ka biju domajis par so variantu. Bet labak jau pajautat.Ka saka septinas reizes nomeri- vienu nogriez.
Pats šauju ar DOCTER firmas optikām un ļoti esmu apmierināts. Vairāk info vari apskatīties www.docter-germany.com