Šodien vārdadienu svin Paula, Paulīne, rītdien - Laima, Laimdota
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Vai norakstisim licences ar SMS?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 68 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 09.02.2011. 23:23

Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-01-31 10:39
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
23.01.2011. 23:58
Mes esam nakusi klaja ar, jasaka diezgan radikalu koncepciju, ko ari ludzam seit apspriest!!![youtube::dLjVpGL8SLc]
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2017-01-24 20:06
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Gulbene
Medību stāžs: 24.gadi
Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
Suņi: Laikas(daudz)
Medību trofejas: 44
24.01.2011. 00:15
Ko tad darīt ja nav zonas. Tādu vietu vel ir daudz.
Slēpts
24.01.2011. 00:48
doma nav slikta. Bet kolektīvos ir vīri gados, kas prot tikai zvanīt, un atbildēt uz zvaniem,ar tādām SMS viņiem nav bijusi darīšana, un vienkārši viņi nemāk rakstīt.jā, par to zonu arī es piekrītu, ne visur viņa ir, ir vietas kur nav nemaz. telefons var izlādēties,kādam nav kredīts, lai nosūtītu ziņu *(tās ir lietas,kas ir jāņem vērā)
un tad kāda ir doma, kā varētu kontrolēt, vai ir "norakstīta license"kad atnāktu šī atbildes SMS par to, ka "norakstīšana"ir veiksmīgi izdarīta. ja uzreiz pēc SMS nosūtīšanas tad, ok, bet ja atbildi nosūta ar lielu kavēšanos?
cik saprotu tad sanāktu tā, ja man uznāk pārbaude transportējot medijumu mājās, tad man ir jāuzrāda atbildes SMS un viss kārtībā? vai viņi piem.plkst 23:30 zvanīs atbildīgajai iestādei, un pamodinās, lai noskaidrotu,vai viss ir korekti izdarīts.
vispār par šo tēmu varētu ļoti daudz diskutēt, un dažādus situācijas variantus izdomāt"ja nu gadās tā, ja nu tā..."
iedomājos tagad vienu variantu.
man nav telefona,es nomediju kuilīti,ok, vadītājs vai biedrs no sava telefona aisūta sms, viss kārtībā,bet kolēģis brauc ar savu auto,mājas viņam ir citā virzienā, braukt man līdzi līdz mājām viņam sanāk liels līkums,pie mājām mani pārbauda. kā man rīkoties ko teikt?vīri man varētu piešūt malumedības, un ej nu iestāsti viņiem, ka kolēģis no sava tel. aizsūtija SMS par manis nomedīto kuili,diez vai viņi tik viegli ticētu uz goda vārda, varbūt viņiem būtu doma ka kolēģis arī ir nomedijis kuili, un SMS ir nosūtijis par savu,un man nu būs šavaki
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2024-12-21 16:21
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
24.01.2011. 01:10
Labrīt Juri!
To Tu varēsi pastāstīt sievai ka nebiji uztveršanas ZONĀ! :)
Vai pēkšņi nosēdās betereja, protams ne jau TEV!!! - bet tālrunim. :)
P.S. Bez humora dzīvot grūti.
Andris
Andris
24.01.2011. 07:02
Nekad nebus ta ka neviens no kolektiva nemaces uzrakstit SMS, bet ja tomer sads unikums gadas esam paredzejusi ari rezerves variantu ar papiriem, tikai atskiriba tada ka siem papiriem nevajadzes braukt pakal, bet tos katrs pats vares izdrukat :) Ari kontroles mehanismus var iestradat sada gadijuma pietiekamus!
Slēpts
24.01.2011. 07:33
Man liekas ka nau vajadzibas izgudrot riteni, arzemes veiksmigi izmanto plastikata birkas, ko piesprauž medijumam, uz kuras ir visa informacija un atkartoti izmantot to nau iespejams. Licenžu vieta tas izdala medniekiem un viss ir O.K. Visi ir apmierinati bet latviešiem vajag kaut ko jaunu ... kapec? Laikam tadi mes esam.
Nošavi, piespraudi un velc cik patik, ja ne - malumedibas un nebus meklet atrunu ka nau pildspalvas vai lieus vai vel kas, viss ir vienkarši.
Janis
Janis
Pēdējo reizi manīts 2023-08-01 13:22
Mednieku organizācija: Pie Mednieku ugunskura
Atrašanās vieta: Salaspils
Aprīkojums: Tikka M695 30/06, Toz 34 E
Suņi: Dvorterjers, spalvainos ņem!
Medību trofejas: 11
24.01.2011. 08:16
Var jau visu darit elektroniski, tikai un dators vat aizstat jaunieviesto medibu registracijas zurnalu, ka ari medibu parskatu, tikai tas nozime ka uz kolektivu jabut vismaz vienam portativajam datoram, kas attiecas uz parskatiem tas butu uzraugoso instituciju intereses, jo nebutu iespejas labot...! Sarezgiti un lielaka dala bus pret, jo ir labi ta ka ir...! Tacu ja padomaa par to, ka visi censas pariet uz elektronisku iesniegumu, deklaraciju un parskatu pienemsanu un tikai labas gribas vaditi vel pienem ar roko rakstitus dokumentus no pensionariem...!
Adrians
Adrians
Pēdējo reizi manīts 2011-02-22 22:33
Lietotāja statuss: Vērotājs
24.01.2011. 08:24
Andri, iesaku virzīt ideju, lai atceltu ierobežojumu 2+1 automātiskajiem ieročiem. Uzskatu, ka tas ir diezgan muļķīgs ierobežojums un būtu atceļams.
Janis
Janis
Pēdējo reizi manīts 2023-08-01 13:22
Mednieku organizācija: Pie Mednieku ugunskura
Atrašanās vieta: Salaspils
Aprīkojums: Tikka M695 30/06, Toz 34 E
Suņi: Dvorterjers, spalvainos ņem!
Medību trofejas: 11
24.01.2011. 08:50
Pusautomatiem 2+1 it seviski putnu medibas tiesam lieks...!
Andris
Andris
24.01.2011. 08:57
Ir ari butiski tiri Ekonomiski argumenti! Cilveki parasti vel mak sarekinat nobraukto degvielu, bet savu laiku ieklaut kalkulacijas finansialaja dala nemak... Ar SMS sistemu pa visu Latviju tiktu ietaupita reala kaudze ar naudu. Nenokurinata degviela un laiks ko atbildigie medibu kolektivos varetu izmantot noderigak, neka vizinoties uz VMD reizi menesi (minimums)!!!