Sveiki. Veletos apskatit veidus ka stiprinat savas optikas un sarkanos punktus uz bisem. pats liksu aimpoint uz toz 120 bet nevaretu izveleties ka labak likt. butu velams kadas foto.
Sliede ir lodēta ar mīkstlodi(krievijā ražotajām),visreālākais ir ka pēc vairākiem šāvieniem planka atleks nost.Lai pielodētu atpakaļ,visa planka ir jānoņem un jālodē par jaunu un neceriet ka bise uzvedīsies kā agrāk,jo plankas-augšējo un sānu rūpnīcā lodē vienā blokā,sildot elektriskajā krāsnī,stingri kontrolētā temperatūrā un dzesēšanas režīmā pēc tam.Labāk pie meistara uzlodēt planku ar lielāku atbalsta virsmu, tēmekļa kronšteina stiprināšanai
Man šāds te variants! (Browning kronšteins) Lodēts uz stobra, jo iepriekš man bija cits kronšteins uz sliedes liekams, bet optiku neturēja, jo sliede lobijās nost.... Var nomainīt pret punktu, vai noņemt pāris sekunžu laikā. Tikai jāpaceļ sviriņa un jāpagriež tēmeklis 90 grādu lenķī, un nost ir.. man patīk, jo var ātri nomainīt pret citu tēmekli- manā gadijumā optika vai vaļējais tēmeklis- bet apsveru piepirkt punktu priekš dzinējmedībām...
pats liksu aimpoint uz toz 120 bet nevaretu izveleties ka labak likt. butu velams kadas foto.