Esmu redzējis dabā un pat šāvis! Vērtējums īsumā - pilnīgi nekam mūsdienās neatbilstošs! Smaga, neakurāti izpildīta, neprecīza... Nu kā jau mūsdienu krievu ierocis!
Tas rekords kas bija agrāk,šāva ļoti precīzi,distance bija 300 metri ar dioptra tēmekli šāva uz nebēdu.Patronas lietoja 11 g.ceļevaja un 13 g ekstra.Medībām gan nederēja,pārvietošanai ratiņus vajag.:):):)
Nu tas vecais rekord bija nedaudz precīzs, bet ne pat mūsdienu standartiem! Zinu vienu spēkavīru, kurš ar veco uz mežiem staigāja! Pašam drīz apnika! :D
Andi,atvaini,bet man taa shkjiet,ka Tu pretendee uz taa Dieva kunga vietu Zemes virsuu.Paldies Dievam,ka tas ir tikai Tavs viedoklis.Pirms nogriez,septiņreiz nomeeri.Rekords ir Ļoti laba plinte.Palasi parametrus un izmeegjini.
...agrākie Rekord ieroči kā saka Dzintars šāva labi,pat ļoti labi. aizslēgs tāds diezgan "jēls" ja šauj kara patronu tad mēdz sprūst.pašlaik lielajā guns.ru forumā rādās tikai astoņi!!! Rekorda īpašnieki. protams ,ka pa plašo Krievzemi tās Rekord plintes ir tūkstošu tūkstoši,bet īpaša sajūsma nav vērojama.lidzko ir kāda pielājīga līmeņa sacensības tā nemana tur Rekordus. ir visādu atzītu brendu plintes un pašu krievu privātfirmā ražotā "Carj puška". vēl patreiz liela,ja ne vislielākā problēma ir precīzas 7,62x54R patronas. varētu uzlādēt paši,bet kur lai dabū kvalitatīvas čaulas ,lodes. kievu stobra kalibrs par dažām milimetra desmitdaļām atškirās no pārējās pasaules 30-tajiem kalibriem it kā.? PSRS laikos ražotā sporta munīcija bija ļoti precīza. tagad ar Barnauļiem un Volfiem medībām tuvcīņā līdz 100m jau pietiek,bet ne jau precīzai un tālākai šaušanai.:)
Slēpts
01.02.2011. 13:00
nu nezinu gan, man pat lieliski rekordiņš iet, kur tēmē, tur arī trāpa. par smagumu neņaudu, var nest. vienīgais mīnus ir tas, ka nav drošinātāja,un tas ir bīstami. nezinu kā ir ar jaunajām plintēm, bet man rekordiņš tiešām iet precīzi,
Vērtējums īsumā - pilnīgi nekam mūsdienās neatbilstošs! Smaga, neakurāti izpildīta, neprecīza... Nu kā jau mūsdienu krievu ierocis!
par smagumu neņaudu, var nest.
vienīgais mīnus ir tas, ka nav drošinātāja,un tas ir bīstami.
nezinu kā ir ar jaunajām plintēm, bet man rekordiņš tiešām iet precīzi,