Gaišas optikas ir Meoptas(lētākais variants), Zeiss, Swarovski... Bet cenas ... :(( Meopta kā lētākā, maksās ap 600Ls. Pasūtot, nēmot vērā PVN un muitu, nekas lētāks nesanāks. Pats no ASV sūtīju "sarkano punktu", bet vai sanāca lētāk...? Nedomāju, jo garantija tādām precēm ir "ar pirkstu ūdenī rakstīta". Ar optiskiem tēmekļiem ir savādāk, ASV veikali ne vienmēr grib uz Latviju optiku sūtīt. Vismaz tie veikali, kur es biju noskatījis tēmekli, atteicās uz Latviju sūtīt. Eiropas savienības valstīs pērkot, nekas lētāks nebūs, jo cenas ir augstas.
Krievijā skaties www.wht.ru. Kādreiz es tur pirku preces. Cenas nav nekādas lētās, jo Krievijā labas mantas arī labi maksā. No WHT mazāk sāpīgi bija preces dabūt uz Latviju.
Pasūtot, nēmot vērā PVN un muitu, nekas lētāks nesanāks. Pats no ASV sūtīju "sarkano punktu", bet vai sanāca lētāk...? Nedomāju, jo garantija tādām precēm ir "ar pirkstu ūdenī rakstīta". Ar optiskiem tēmekļiem ir savādāk, ASV veikali ne vienmēr grib uz Latviju optiku sūtīt. Vismaz tie veikali, kur es biju noskatījis tēmekli, atteicās uz Latviju sūtīt. Eiropas savienības valstīs pērkot, nekas lētāks nebūs, jo cenas ir augstas.