Zinu ka lielaka dalja shi portala lietotaju tagad aktivi diskute tema KAPEC NEVELOS BUT BIEDRS (nu apmerma ta) bet man ir jautajums tiem kam ir laiks - ka lietot sho lapsu svilpi - svilpjot aiztaisit kadu no caurumiem vai nee??? paldies :)
Slēpts
09.02.2011. 22:24
Kādu skaņu svilpiens atdarina - tā jāpūš( pele, zaķis, u.t.t). Liekas nebūs diezko patīkami to dzelzi mīnusos pie mutes likt.
:)))) šī ir svilpe kas atdarina peli. zaķii diezvai varēs izspiest. pietam pūš viņu ne no tā gala kur ir metāls. vispār jau ja būtu braucis uz Purnavu muižas kursiem tad tur tev visu izstāstītu, bet man liekas kas labāku skaņu ar šo var dabūt ja to caurumu viegli aizklaaj ar pirkstu.
veikala teica ka zakja pirms naves kliedzienu bet manejai uz tas dzelzs trubinjas ir divi nevis 1 caurums... gribeju martinj braukt bet delj darba nesanaca diemzel..:(
nu man tieši tāda pat uz galda mētājās. Lijā pirkta (drošvien ka tavējā arī). Nu pamēģini aizspiest caurumu kas ir uz trubas nevis trubas galā, ja aizspiež tad vsp nekāda skaņa nerodas tātad galējais caurums būs tas kuru var vairāk vai mazāk pievērt lai mainītu skaņu.
tieshi ta - pirku lijaa! aizspiest tikai to caurumu kas augsa tuvak galam? a pashu trubu nevjg? meginu visadi bet nezinu kurs tonsi ir tad tas istais jo neesmu spaidijis navi lidz pirms naves kliedzienam :D:D a kadi panakumi tev ar vinju?
Slēpts
10.02.2011. 07:31
skaņa ir 95% tāda pati kā zīdainim brēcot, ja ne visi 100%. Tajā pašā klausa lapā pie produktiem var paklausīties, kādai jābūt skaņai nu un protams youtube.com
paldies :)
gribeju martinj braukt bet delj darba nesanaca diemzel..:(
ja lieto varbūt var padalīties pieredzē kā strādā
aizspiest tikai to caurumu kas augsa tuvak galam? a pashu trubu nevjg?
meginu visadi bet nezinu kurs tonsi ir tad tas istais jo neesmu spaidijis navi lidz pirms naves kliedzienam :D:D
a kadi panakumi tev ar vinju?