Šo Vixen 2,5-10x56 nopirku pagājušajā vasarā Jēkabpils Hubertā. Pētīju arī Meopta, bet šamajam man nepatīk tēmēšanas tīkliņš - tās biezās līnijas sašaurina bildi. Gatis Bināts šo Vixenu arī ieteica kā ļoti labu alternatīvu, kam gan vēl ticēt, ja ne Latvijas ieroču tirdzniecības grandam. Ņēmu komplektā ar kloķējamo Browning X-Bolt par draudzīgāku ciparu. Ar pārdevējonkuli mums iznāca kāzuss ar atšaušanas papīriem, kas man varēja izvērsties ar lielākām nepatikšanām, bet beigās viss atrisinājās labi. Ieteikums potenciālajiem klientiem - pārbaudiet un salīdziniet jaunajam ierocim pilnīgi VISUS numura ciparus, arī tos kas pa vidu!!! Man ir bijuši divi Leupoldi VX-III(tālākai un tuvākai šaušanai), Nikons un Hakko. Salīdzinot ar Leu bilde ir līdzvērtīga, Vixenam punktiņš mazāks, tas pluss, kā arī papīrs ar 30 gadu garantiju(Leupoldus pirku ASV e-veikalos) ir laba lieta, pie mīnusiem pieskaitīšu to, ka Vixen redzeslauks liekas mazāks kā Ļupam. Vopšem mans IMHO - labs optiskais tēmeklis, bet ir divi mīnusiņi: 1) šaurāks redzeslauks kā man gribētos, 2) snobiem un plātīzeriem nevarēsi sevišķi pazīmēties ar to, ka Tev uz spicā stāv Vixen - tā ir izteikta vidējā klase ar mazāk reklamētu zīmolu. NE PUCIŅAS!
Janis Priede, 17.03.2011. 23:10 Pēdējo reizi manīts 2011-03-17 23:10 Vecīt Vixen ir krāms ...Jān!, a vai var saliktos paplašinātos teikumos izklāstīt autoritatīvā apgalvojuma būtību?
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Man ir bijuši divi Leupoldi VX-III(tālākai un tuvākai šaušanai), Nikons un Hakko. Salīdzinot ar Leu bilde ir līdzvērtīga, Vixenam punktiņš mazāks, tas pluss, kā arī papīrs ar 30 gadu garantiju(Leupoldus pirku ASV e-veikalos) ir laba lieta, pie mīnusiem pieskaitīšu to, ka Vixen redzeslauks liekas mazāks kā Ļupam.
Vopšem mans IMHO - labs optiskais tēmeklis, bet ir divi mīnusiņi:
1) šaurāks redzeslauks kā man gribētos,
2) snobiem un plātīzeriem nevarēsi sevišķi pazīmēties ar to, ka Tev uz spicā stāv Vixen - tā ir izteikta vidējā klase ar mazāk reklamētu zīmolu.
NE PUCIŅAS!
Pēdējo reizi manīts 2011-03-17 23:10
Vecīt Vixen ir krāms
...Jān!, a vai var saliktos paplašinātos teikumos izklāstīt autoritatīvā apgalvojuma būtību?